Със свое официално предложение за изменение и допълнение на внесения

...
Със свое официално предложение за изменение и допълнение на внесения
Коментари Харесай

Народният представител Ивелин Статев внесе предложение за допълнение на Закона за държавния бюджет

Със свое публично предложение за изменение и допълнение на импортирания от държавното управление план на Закон за държавния бюджет на Република България националният представител от коалиция ГЕРБ-СДС Ивелин Статев Иванов настоя за спомагателни средства за финансови вложения, разпределени в община Силистра.

Той предложи нарастване на плануванаъа в член 51 от законопроекта целева дотация за финансови разноски от държавния бюджет, като обоснова належащата потребност за създаване и усъвършенстване на обществената и културна инфраструктура за развиването на общината.

Средствата следва да обезпечат, неотложни действия за реорганизация и рехабилитация на улична мрежа на улица " Славянска " в Силистра и прилежащи тротоари и зелени площи, уголемение на гробищен парк край гр.Силистра IV стадий, реституция на подпокривно пространство на фасада на " Художествена изложба " гр.Силистра. Това са планове, които са извънредно значими за жителите на общината акцентира още националният представител от коалиция ГЕРБ-СДС.

" Общините нямат задоволително лични средства, изключително през тази година, когато поради скъпия ток, издръжката набъбна фрапантно. Надявам се, че сътрудниците в Народното събрание и държавното управление ще се отнесат с схващане за решаването на значимите проблеми на жителите в района, и ще поддържат предлагането ми на второ гласоподаване ", съобщи Ивелин Статев.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР