Със смесени чувства посрещнаха феновете на Локо Пд новината за

...
Със смесени чувства посрещнаха феновете на Локо Пд новината за
Коментари Харесай

Фен на Локо Пд към Акрапович: Вече си Бруно-Акрапович! Да получиш доста шамари от Ганчев!

Със смесени усеща посрещнаха почитателите на Локо Пд новината за прекосяването на Бруно Акрапович в ЦСКА. За една част, може би по-голямата, това бе несъмнено като изменничество, само че не липсват и такива, които му пожелават триумф в новия тим. Коментари на последователите на пловдивския отбор заляха стената в персоналния профил на треньора във Facebook.

" Бруно Акрапович, ще ти благодаря за извоюваните купи, само че до там! Когато пристигна на Лаута, беше плют много, бях един от дребното, които имаха вяра, че може да направиш нещо с тима. Получи поддръжка от управлението, която в България не е видял нито един треньор, откогато аз се помня! Не знам дали отиваш в София или Ловеч, само че знам, че няма да изкараш дълго, мога единствено да ти пожелая, да получиш много плесници от Ганчев, че да ти пристигна акъла в главата!

Стойчо Стоилов да ти реди тима, а видиш ли отново след някоя загуба може да влезе и да го извади! Искам да видя по какъв начин ще те търпят звездичките в оранжево, когато ги накараш да станат в 7 сутринта за подготовка! Повярва си много и се съпостави даже с някогашния ти съотборник и един от най-великите треньори в днешно време - Юрген Клоп! Само че до тук - разликата сред вас е от тук до луната, и с това изнизване като мишка, ти единствено го потвърди! Големите си потеглят с чест и достолепие и биват изпращани ето по този метод!”, написа почитател на Локо Пд, публикувайки видео от изпращането на Юрген Клоп в Борусия Дортмунд.

Под поста следват нелицеприятни мнения като „ Мишок!”, „ До 2 месеца го виждам треньор на Монтана”, „ Виждам го като продавач на списания в Ловеч”, „ От през днешния ден ставал Бруно-Акрапович”, „ Да беше в чужбина - разбирам, но да ми отидеш в тирето в случай, че всички са зад теб в ЛОКО си е чисто безумство. Неговият залез стартира от Ловеч”, „ Ние, които цялостен живот чакахме тия купи, не се самозабравихме по този начин както ти! Жалко, че по тоя противен метод оставяш тима, само че в тоя живот всичко се връща” и други много по-пиперливи обръщения.

Не липсват обаче и доброжелателни мнения.

" Благодарим ти, тренер! Благодарим за всичко, което реализира с Локомотив!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР