Със сигурност в живота е имало мъже с чисто женско“

...
Със сигурност в живота е имало мъже с чисто женско“
Коментари Харесай

Кои мъжки зодии е по-добре да се раждат като жени, а женските - като мъже

Със сигурност в живота е имало мъже с чисто „ женско “ държание и „ стоманени “ дами, които освен ще влязат в горяща къща, ще спрат галопиращ кон, само че ще отговорят уместно на всеки мъж по всевъзможни въпроси. Астролозите са разпознали няколко знака на зодиака, на които са присъщи на чертите на характера на противоположния пол.
Мъжки зодии, които имат женски черти на характера
 Ето кои са най-невнимателните зодии съгласно китайския зодиак Ето кои са най-невнимателните зодии съгласно китайския зодиак
Вниманието  по време на работа е един от факторите за сполучливото осъществяване на всевъзможни задания. Според астролозите, четирите знака...
Близнаци
Близнаците имат няколко чисто женски черти на характера: словоохотливост, кокетство, възмущение, емоционалност и мечтателност. Казват, че дамите обичат с ушите си. Мъжете Близнаци също обожават комплиментите. Представителите на тази зодия могат да се трансфорат в добра „ другарка “.
Риби
Мъжете Риби, в множеството случаи са заобиколени от доста приятелки, с които в действителност имат другарски връзки. От дамата Рибите взимат несъразмерното любознание, словоохотливост и недоверчивост. Приятно е да се приказва с мъже Риби, те знаят по какъв начин да слушат и не са срещу да дадат положителни препоръки в региона на логиката на психиката и любовта.
Рак
 Защо се провалят връзките ти съгласно зодията Защо се провалят връзките ти съгласно зодията
Тъжно е, само че е безспорен факт - всеки от нас си има тресчици за дялане, както се споделя. Единственото нещо, което всеки може да направи самичък...
Раците са надарени с няколко чисто женски черти на характера, те са сантиментални, нерешителни и с отстъпчиви. Ако, обаче, нещо се случи, те ще отхвърлен всеки, който посегне на обичаната му. В любовта Раците са уязвими.
Дева
Мъжете на Деви са майстори във връзка с образуване на всекидневието и в кухнята, те ще се готви с десерта и печените котлети. Те, като същинските дами, демонстрират прекалено любознание и недоверчивост. Точно като дамите, те са нацупени и обичат да вършат скучни забележки.
Женските знаци, които имат мъжки черти
Скорпионите
 Какъв вид другарка си съгласно зодията Какъв вид другарка си съгласно зодията
Навярно към този момент знаеш по какъв начин се отразява на любовния ти живот твоята зодия, по какви мъже си падаш и какво търсиш в леглото. Но, в случай че заприказва...
Жените Скорпиони са надарени с женственост и хубост, само че с тези си качества те са като танкове, които вървят към задачата си. Тези, които решат да се намесят в техните проекти, са изгубени. Скорпионите може да не реагират незабавно, те ще изчакат и в комфортен миг ще нанесат удар.
Овен
Жените Овен знаят по какъв начин да защитят своята непорочност, или по-скоро няма да правят отстъпка от нея. Нежният пол на този знак от зодиака не знае по какъв начин да прости и по тази причина е по-добре да отстъпите и да се съгласите с тяхното мнение. Те не вършат взаимни отстъпки. В бизнеса постоянно са сполучливи.
Дева
Жените Деви знаят по какъв начин да „ нанесат удар “, в това им оказват помощ мъжки черти на характера, като успокоение и самообладание. По предписание, този знак на зодиака не трансферира проблемите си на другите, избира да ги взема решение самичък. Те знаят по какъв начин да провеждат времето си, вярно да дефинират целите, без да губят желязната си въздържаност. Благодарение на това дамите Дева реализират задачите си във всяка област на живота.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР