Със сигурност дори и най-красивите жени имат своите притеснения относно

...
Със сигурност дори и най-красивите жени имат своите притеснения относно
Коментари Харесай

Ето какви жени предпочитат мъжете в леглото

Със сигурност даже и най-красивите дами имат своите терзания по отношение на визията си.
Понякога ние, дамите сме склонни да мислим, че когато приказваме за секс и привличане, това, което възбужда мъжете най-вече е точно външният тип. Но дали е по този начин в действителност? В идващите редове ще забележим какъв вид дами харесват мъжете в леглото. А ето и някои от техните желания:

Мъжете харесват уверени дами
Това в действителност побърква мъжете! Когато една жена знае коя е, какво желае и по какъв начин да го реализира във всяка една сфера на живота, даже и в секса… това в действителност възбужда мъжа и го кара да я желае. Ако погледнете фотоси от аления килим, ще забележите тъкмо това – без значение от растежа и тежестта, всяка известна дама излъчва убеденост и точно това я прави неустоима. Ако пък самочувствието ви не е толкоз огромно, тогава се вживейте в роля. Застанете пред огледалото и се харесайте – тъкмо такава, каквато сте. Вие нямате дефекти, а отличителни черти!

Силният пол избира дами, които умеят да съблазняват
Не бързайте, до момента в който се събличате и обличате. Вместо това, превърнете това толкоз нормално деяние в един секси театър! Ако към това добавите и подобаваща музика… ще го подлудите. Мъжете обожават да следят, по тази причина не се срамувайте и не бъдете стеснителна. Оставете го да ви гледа, даже до момента в който се докосвате. Ако пък желаете да извършите секса още по-интересен, сложете пред леглото си огромно огледало.

Те обожават, когато гледате филми за възрастни дружно
Едва ли доста мъже си признават, само че в действителност по-голямата част от тях харесват дами, с които могат дружно да гледат мръсни филми. Ако и двамата желаете да се възбудите оптимално бързо, това може би е един от най-лесните способи. Само след няколко минути ще установите, че самите вие желаете да опитате това, което сте видели на екрана.

Мъжете харесват спонтанни дами
Да кажем, че сте от двойките, които избират да вършат секс вечер. Защо не разчупите малко рутината и да го изненадате с горещо предложение още сутринта? Това в действителност ще го възбуди и той ще оцени вашата спонтанност. Изберете миг, който е непредвиден и отвън естествената ви стратегия, като да вземем за пример малко преди детето да се е прибрало от учебно заведение. Това ще увеличи възбудата и на двама ви още повече.

Той ще оцени, в случай че вие го насочвате
Когато приказваме за секс и връзка, неведнъж е по-добре да споделим на индивида насреща какво в действителност желаем, вместо да го оставим да налучква. Не си мислете, че той ще се обиди или пък ще се засегне от това – в противен случай. Той би се радвал в случай че знае по какъв начин тъкмо да ви достави приятност.

Мъжете си падат по дами, които имат мечти
Разбира се, че вие също имате мечти, когато приказваме за секс. Защо тогава не му ги споделите? Не се срамувайте от тях, в противен случай, самоуверено можете да ги употребявате като „ гориво “, което безусловно да “запали “ вашият съвместен вкус за секс.

Те обичат любовната игра
В доста двойки желанието за секс на дамата не е толкоз мощно, колкото при мъжа. Тогава тя взема решение, че всичко, от което той има потребност е просто оргазъм. Това обаче напълно не е по този начин. Мъжете обичат дами, които ги подготвят, нервират, съблазняват… единствено тогава сексът може да се издигне на една напълно друга висота. Ето за какво, направете услуга на себе си и на връзката си и не бързайте, отдайте се на удоволствия и сексапил доста преди самия акт.

Мъжете обичат, когато една жена се раздава
Мъжът несъмнено полудява, когато една жена се пробва да му достави наслаждение и да налучка тъкмо какво му харесва. Леглото не е мястото, където да бъдете егоисти. Грижете се за вашите потребности, само че не спирайте да се стараете да подобрите половата връзка сред вас.

Използвайте секса като антидепресант
Мъжете неведнъж свързват секса с релаксиращо прекарване – нещо, което да ги освободи от напрежението и напрежението. А за какво ние, дамите не го възприемаме по този метод? Можете да се поучите от колегата си и в края на деня, вместо да ровите напразно в интернет, да се пъхнете под завивките за една разтоварваща секс-сесия! Партньорът ви сигурно би го оценил!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР