Със секси визиите на Хейли Бийбър вече сме свикнали. Отдавна

...
Със секси визиите на Хейли Бийбър вече сме свикнали. Отдавна
Коментари Харесай

Когато Хейли Бийбър отиде на парти само по бельо

Със секси визиите на Хейли Бийбър към този момент сме привикнали. Отдавна обаче не я бяхме виждали толкоз провокативна, колкото в този момент.
 Селена Гомес, Хейли Бийбър, Academy Museum Gala и прегръдката сред двете, за която всички приказват
Когато Селена Гомес и Хейли Бийбър са рисково близки

Прегръдката, за която всички приказват

Моделът не пропусна да отиде на празненството за рождения ден на певицата Doja Cat. То беше на 21 октомври, петък, а Хейли Бийбър, както и се чака, беше в компанията на брачна половинка си Джъстин.

Това, което нямаше по какъв начин да не направи усещане бе, че събитието бе тематично и всички посетители трябваше да бъдат облечени загадъчно и по... дантели.

Джъстин Бийбър е бил напълно в черно - с копринена риза, панталони, мантия и ръкавици. Облеклото си той е допълнил и със наложителната за маскен бал маска за очите. Визията на брачната половинка му Хейли обаче надалеч не е толкоз сдържана.

Моделът несъмнено е взела смело решение като е избрала да се появи безусловно по секси долни дрехи - в горнище с елементи от черна дантела, долно долни дрехи и... жартиери. Копринената маска за лице и при нея също е била допълващ провокативното лъчение аксесоар, като бижутата също са част от цялостната ѝ визия. Големи кръгли обеци се виждат под повърхностно събраната на половина коса на Хейли.

Облеклото ѝ несъмнено не оставя доста на въображението, само че таман това и се чака, най-малко съдейки по тематиката на празненството.

Рожденичката Doja Cat се е появила с мантия и маска с пера, само че по-късно вечерта също е оставила връхните облекла, сменяйки ги със... секси долни дрехи, естествено.
 Хейли Бийбър, Rhode, марката грижа за кожата на модела и грешките при стартирането на бизнеса
Грешките, за които Хейли Бийбър не съжалява

Началото постоянно е мъчно

Другите посетители, както и се чака, също са се постарали с визиите си. Уини Харлоу е носила сребрист комплект долни дрехи под халата си, а Нормани безспорно е привличала много погледи с украсения си със скъпоценни камъни сутиен, прашки и корсет, написа Glamour UK.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР