Със събитие на открито Столичната организация на БЧК и БМЧК-София

...
Със събитие на открито Столичната организация на БЧК и БМЧК-София
Коментари Харесай

Забавлявай се и „Учи с Хелфи“ в Борисовата градина

Със събитие навън Столичната организация на БЧК и БМЧК-София ще закрият Националната акция „ Учи с Хелфи “, част от програмата за предварителна защита на пострадванията и първа долекарска помощ на съществени произшествия за деца от детски градини и 1-4 клас.

На 26 юни 2022 година (неделя) от 10:00 ч. до 13:30 ч. в Борисовата градина, в региона на езерото с лилиите, дребни и огромни ще се забавляват дружно с квалифицираните от доброволците изобретателни занимания и интерактивни действия, ще могат да следят демонстрации по стратегиите „ Хелфи “ и „ Информирани и готови при БАК “.

Обучението на децата по предварителна защита на пострадванията е извънредно значимо, изключително в ранна възраст. Научавайки се по какъв начин да избегнат разнообразни рискови обстановки, те ще могат да се предпазят от произшествия. Демонстрациите по Първа долекарска помощ спомагат за запазването на мира и предварителна защита на травматизма, предавайки на децата обикновени умения за оказване на първа помощ в действителни обстановки.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР