Сървайвър отново се впуска в търсене на своите нови герои.

...
Сървайвър отново се впуска в търсене на своите нови герои.
Коментари Харесай

Епичните битки в Сървайвър търсят своите воини

" Сървайвър " още веднъж се впуска в търсене на своите нови герои. От 28 септември всеки искащ да се потвърди в епични борби и разнообразни тествания на духа, да се изправи пред суровата същина на дивата природа и да оцелее, може да го направи в специфичната секция на уеб страницата survivor.btv.bg.

Новият сезон на шоуто за следващ път ще заложи на истинска идея, като предложи ново и друго премеждие, което ще изненада както участниците, по този начин и феновете.

Сред екзотичната и предизвикателна природа на Карибите и под мотото „ В непознати води ”, 7 сезон на " Сървайвър " ще потвърди за следващ път, че признанието и купата „ Последният оживял “ е за оня, който има сложни качества като устойчива душeвност, физическа мощ, съобразителност и стратегическо мислене.

Феновете на риалити формата ще станат очевидци не просто на огромни физически борби и провокации, само че и на метода, по който участниците ще изживеят " Сървайвър ", търсейки отговор на въпросите – “Мога ли да се оправя в спешни условия и обстановки? “, “Достатъчно мощен ли съм? “, “Имам ли качествата да бъда водач? “, “Мога ли да се доверя на индивида до мен? “, “Мога ли да се доверя на интуицията си? “, “Струва ли си и къде е персоналният ми лимит? “. 

Идеята за " Сървайвър " принадлежи на световноизвестния продуцент Марк Бърнет. Форматът печели голям брой призове „ Еми ” и е пазарен водач в целия свят. Излъчва се от 1997 година и е най-обсъжданото шоу в международен мащаб. Към момента " Сървайвър " се излъчва в съвсем всички страни, а повече от 50 разнообразни територии вършат свои лични местни версии на шоуто. В САЩ  са продуцирани 40 сезона.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР