Сърцето ми е свободно! Но само за четящи момчета.“ В

...
Сърцето ми е свободно! Но само за четящи момчета.“ В
Коментари Харесай

Памела Меган от “Гласът на България”: Сърцето ми е свободно!


„ Сърцето ми е свободно! Но единствено за четящи момчета. “ В това е безапелационна Памела , която направи възторг в последния кръг на „ Гласът на България “.

Младата певица желае да срещне някого, който да е по-умен от нея и да я задоволява интелектуално. След това прибавя, че за нея има разнообразни типове просветеност, само че несъмнено индивидът би трябвало да дава отговор на критериите за това, че се грижи за нейното интелектуално и прочувствено израстване. „ За мен е значима и интелектуалната, и духовната, и прочувствената , и половата просветеност. Ако може всичко да върви по едно и също време, бих се радвала “, смее се Памела. Певицата признава, че е много прочувствена и доста плаче. Казва, че това е методът, по който си изхвърля страстите, които я задръстват. „ Професията ми, която включва много пътувания, от време на време изисква от мен да рева, с цел да се изчистя “ - изяснява Памела.

За дуета, който направиха с Надя Ковачева в последното издание на „ Гласът на България “, певиците са имали две подготовки. Всичко сред тях се е получило с помощта на положителната химия посред им. „ Искахме да се изявим и по едно и също време с това да покажем повече от себе си. Провокирахме се една друга. 

Това, че Миро подвигна ръцете и на двете ни, беше най-удовлетворяващото . Щях да съм доста тъжна, в случай че едната от двете ни бе отпаднала “, споделя Памела. Както видяхме, тази неделя се получи доста прочувствен миг, в който Миро избра по едно и също време Памела и Надя, които изпяха в дует You Make Me Feel по брутално добър метод, написа България Днес.

„ Не имам вяра в конкуренцията “, споделя младата певица и прибавя: „ Просто представяш най-хубавото от себе си и по-късно става каквото се получи. На кастингите видях доста качествени актьори, които отпаднаха по една или друга причина “. Памела не има вяра в спортния детайл. Смята, че хората не би трябвало да се съпоставят, тъй като са доста разнообразни и всеки е характерност. „ Какво е конкуренцията? Когато се затвори една врата, се отварят доста други и това е “, споделя обещаващата певица.

Единственото нещо, което може да разклати хубавицата, са любовните връзки. Доста тежко изживява интимните неволи поради огромната си сензитивност.

„ Ако една обстановка или човек ти каже „ не “, това нищо не значи. Ти самичък си отворен към света и можеш да получиш „ да “ от хиляди други места “, споделя певицата. Преди няколко години Памела кандидатствала в „ Гласът на България “, само че не я приели. По нейно мнение това е било поради избора на ария. „ После работих доста върху себе си и върху театралното си държание . Сега се усещам доста по-спокойна и уверена “, споделя тя. Младият гений има чувство че една обстановка в живота не може да й подейства, в случай че е крепко стъпила на краката си.

„ Много бих желала да стана актриса, само че за момента се фотографирам като фотомодел в реклами и към момента не съм имала опцията да се опитам като актриса. Бих желала да вляза и в театъра несъмнено. “ Памела е родена в Гърция. На 12-годишна възраст отпътувала да учи в Залцбург, Австрия. Живяла е в общежитие, което не е било по никакъв начин елементарно съгласно нейните думи. „ По стичане на събитията приказвам четири езика, само че това е благосъстояние за мен “ споделя Памела. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР