Сърцето и разумът определено не вървят ръка за ръка, що

...
Сърцето и разумът определено не вървят ръка за ръка, що
Коментари Харесай

7 ясни знака, че мислите ви идват от сърцето ви, а не от разума

Сърцето и разсъдъкът несъмнено не вървят ръка за ръка, що се отнася до любовта. Често сърцето надвива и точно то ни заслепява, когато отсреща си имаме несъответствуващ човек. Това води до разочарования и болежка, до повтарящи се неточности, до примиряване и угнетяване на правила. За да бъдем щастливи обаче, не би трябвало да подценяваме и гласа на разсъдъка. Ето 7 признака, че го вършиме.

Идеята за обич ви харесва – може би прекалено много желаете тази обич и не виждате алените знамена, които ориста размахва пред очите ви. Може би сте захласнати от мисълта, че би трябвало да имате сътрудник. Ако е по този начин, е малко евентуално да попаднете на здрава и уравновесена връзка. Не смятайте, че щастието се крие в обвързването. Това напълно не е по този начин.
Разумът в мъжкия мозък изчезва при типа на красива жена
Животът на красивите дами в действителност е по-лек. Това се потвърди от ново научно проучване, съгласно което привлекателните дами въздействат на моз...
Прочети повече
Нямате секрети – всеки човек има свои дребни секрети, които не споделя даже на половинката си. Те са част от персоналното пространство, на което всеки от двамата има право. Ако вие нямате секрети и държите да знаете всичко за колегата, това по никакъв начин не е здравословно за връзката. Мислете рационално и осъзнайте, че няма нищо неприятно да имате секрети, които несъмнено не засягат връзката ви.

Страдате от отменяне – в случай че след разлъка се справяте доста мъчно, евентуално оставяте на отрицателните страсти да ви завладеят и на напред във времето идва сърцето. Потъвате в мемоари и фантазии по какъв начин още веднъж желаете да видите човек, да го докоснете, да говорите с него. Спомняте си предишното. Тогава не подценявайте думите, които ще чуете от приятелите си, тъй като те виждат обстановката трезво и знаят, че този човек ви вреди и евентуално отново ще го направи, в случай че му дадете опция. Време е да продължите напред и разсъдъкът ви го знае доста добре.

Чувствата ви са доста мощни – към всеки идващ изпитвате мощни усеща, само че това не значи, че обичате еднообразно. Просто сърцето ви се цялостни с обич, пренебрегвайки разсъдъка и интуицията, а това не е вярно. Не се впускайте в главата надолу в връзки, които не са се потвърдили във времето.
Не знаете за какво той толкоз ви притегля – просто не можете да си обясните по какъв начин след всичко, което сте претърпели, той към момента ви липсва и ви притегля толкоз мощно. Това е безразсъдния глас на сърцето, който изцяло замъглява преценката и разсъдъка ви.

Давате втори късмет за пети път – въобще не мислите за себе си и не можете да се предпазите. Знаете, че този човек ще ви нарани още веднъж, само че все пак му давате късмет още веднъж и още веднъж. Показвате правилата, егото и достолепието си.
Мъжете претърпяват раздялата по-силно, в сравнение с е признато да се счита
Ново проучване на онлайн група за поддръжка на хора, претърпели спиране на връзките, приказва, че мъжете претърпяват раздялата доста...
Прочети повече
Вярвате в знаците, които ориста ви изпраща – елементарно е да прехвърлим отговорността за дадена преживелица на ориста. За да имате приказна обич обаче, би трябвало да положите старания. Любовта би трябвало да се откри, построи и развие. Тя е работа върху връзки и от двете страни. Мислете с мозъка си, освен със сърцето, и ще го разберете.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР