Сърфистите могат да се върнат по плажовете, въпреки, че в

...
Сърфистите могат да се върнат по плажовете, въпреки, че в
Коментари Харесай

Отвориха плажовете в Сидни заради ниския брой заразени

Сърфистите могат да се върнат по плажовете, макар, че в обществото към момента има терзания, съобщи Би Би Си.

Три плажа в Сидни към този момент са отворени и сърфистите побързаха да влязат във водите на плажа Марубра. Позволено е да се вършат извършения пясъка.

Решението се отнася за един от най-богатите региони на града и провокира разстройване, защото тези крайбрежни покрайнини към момента са измежду „ горещите точки ” на разпространяване на ковид в Сидни.

Отпадането на някои от строгите ограничения е в унисон с настроенията измежду някои пластове на обществото, които желаят нещата да се върнат към естественото си положение, откакто броят на случаите на заразяване фрапантно стартира да пада.

Трите най-големи щата – Нов Южен Уелс, Виктория и Куинсланд записаха единствено седем нови случая за една нощ, като в Куинсланд не е регистриран нито един нов случай за първи път от повече от 80 дни.

Властите продължиха да молят за нерешителност. Премиерът Скот Морисън съобщи, че някои ограничавания и прекъсването на бизнеса ще бъдат непокътнати най-малко още четири седмици.

Губернаторът на Виктория съобщи: „ Трябва да се гордеем с напредъка, който постигнахме, само че би трябвало да помним, че той е доста, доста нежен “. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР