Съревнованието, отборният дух, зрелищните моменти и емоциите са сред най-важните

...
Съревнованието, отборният дух, зрелищните моменти и емоциите са сред най-важните
Коментари Харесай

Новите предавания в програмата на MAX Sport обещават вълнуващи мигове пред ТВ екрана

Съревнованието, отборният дух, зрелищните моменти и страстите са измежду най-важните детайли, които характеризират спорта. Затова ТВ каналите обичайно излъчват директно най-интересните срещи, специфични коментарни студиа и излъчвания, с цел да дават на феновете опция да се насладят на значимите събития от обичаните си спортове.

За всички фенове на „ Крал Футбол “ (и не само) тази есен в ефира на MAX Sport дебютираха две нови излъчвания - „ LaLiga дневник “ и „ Пред стадиона “. В тях феновете ще проследят забавни полемики, отдадени на топ моментите от футболната седмица.

„ LaLiga дневник “ – всичко от футбола в Испания


източник: A1

„ LaLiga дневник “ е токшоу, отдадено на една от най-силните футболни лиги в света. Всеки вторник от 19:30 часа, по MAX Sport 4, феновете ще могат да прекарат един час в компанията на спортния публицист и коментатор Павел Колев. Спортното шоу включва и постоянни рубрики, подробна статистика за кръга, както и обзор на краткотрайното класиране, които ще бъдат от интерес за почитателите на LaLiga.

Следващите пет сезона от испанското състезание ще бъдат предавани извънредно от спортните канали на А1, а новото предаване „ LaLiga дневник “ ще проучва, обобщава и демонстрира всичко забавно от тях и какво може да се чака във всеки кръг. Настоящият сезон в Испания се обрисува извънредно непредвидим и забавен, като сега тимовете Реал Мадрид, Атлетико Мадрид и Реал Сосиедад са се вкопчили в челните позиции, до момента в който Барселона е на опашката в Топ 10 на лигата.

„ Пред банята “ става „ Пред стадиона “


източник: A1

Другото ново предаване в програмата на е „ Пред стадиона “. То е правоприемник на паметното футболно шоу „ Пред Банята “, само че ще радва феновете с актуализирана визия, лого и студио. Водещи на спортно-развлекателното шоу още веднъж са Борис Касабов, Ники Александров, Томислав Русев и Явор Кръстев. Те ще не престават да показват задълбочени футболни разбори, дискутирайки в неповторимия си комичен жанр. „ Пред стадиона “ се излъчва по MAX Sport 4 всеки понеделник и петък от 20:00 ч.

Програмата на MAX Sport включва едни от най-интересните футболни шампионати и шампионати - UEFA Шампионска лига във вторник, Серия А, LaLiga, нидерландската Ередивизи, Купата на Франция, Купата на Турция, американската Мейджър сокър лийг, Копа Либертадорес, Копа Судамерикана.

Освен футбол, един от най-гледаните спортове у нас е тенисът, спряган от мнозина за „ джентълменски” спорт. MAX Sport включва най-интересните тенис шампионати от всички серии на ATP, в това число ATP Finals.

Събитията на най-голямата ММА организация в света UFC също са измежду обичаните директни излъчвания по MAX Sport. Освен тях програмата на спортните канали на включва директни предавания от баскетболното състезание на България (НБЛ), Евролигата по баскетбол, волейболната Лига на нациите, Диамантената лига, MotoGP, сериите NASCAR, WRC, NHL и доста други. През тази година каналите MAX Sport станаха първия локален ТВ канал, които ще излъчи цялостен сезон от NFL, в това число и грандиозното шоу Super Bowl.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР