Сърдечният удар е едно от най-опасните неща, които могат да

...
Сърдечният удар е едно от най-опасните неща, които могат да
Коментари Харесай

С тази мощна напитка се пазим от сърдечен удар

Сърдечният удар е едно от най-опасните неща, които могат да ни се случат. Когато сърцето ни по някакъв метод е застрашено, това слага в заплаха живота ни. По тази причина би трябвало да е стараем да се грижим по най-хубавия метод за него и да не разрешаваме да се стига до толкоз съществени проблеми. Един от методите да реализираме това е посредством националната медицина. Днес ви представяме една лесна рецепта за мощна напитка, която ще ни защищити.

Само 50 мл. дневно от тази мощна напитка почиства артериите и предотвратява сърдечен удар! С течение на времето съдовете в човешкото тяло губят своята еластичност и разтегливост, а по стените им се образуват атеросклеротични плаки, предават от zdrave.to. Честото главоболие, високото кръвно налягане, сърдечен удар и даже инсулт могат да бъдат резултат от такова съдово замърсяване. Има обаче доста известни предписания за разчистване на съдове, само че този способ е може би най-ефективният. Хубаво е, че природата ни дава всичко належащо за здравето!

Едно от главните преимущества на чесъна е способността да предотвратява развиването на атеросклероза и затова инфаркт и инсулт. Чесънът освен задейства в организма механизмите за намаление на неприятния холестерол в кръвта, само че също по този начин оказва помощ да се поддържа резултатът за дълго време. Лимоните пък съдържат минерали, етерични масла, пектини, органични киселини, флавоноиди, които също имат удобен резултат върху положението на кръвоносните съдове.

СЪСТАВКИТЕ
6 лимона
30 скилидки чесън
1 литър вода
7 евтини храни, които защищават от инфаркт

ПОДГОТОВКА
Измийте лимоните и обелете чесъна. Смелете или нарежете на ситно квалифицираните артикули. Изсипете сместа в тиган, прибавете вода и сложете на огън. Оставете на огъня до момента в който шупване, само че не и да продължи да ври. Охладете, изсипете продукта в комфортен резервоар за предпазване и го поставете в хладилника.

Пийте 50 мл от тази напитка всеки ден в продължение на 3 седмици. Направете отмора за една седмица и по-късно повторете 3-седмичния курс още веднъж. За превантивни цели сходно лекуване е потребно да се организира 2 пъти годишно. Напитката усъвършенства кръвообращението, укрепва имунната система и предотвратява образуването на тумори.

Тя работи като антиоксидант, а също по този начин подтиква работата на бъбреците и черния дроб. Но, както всички мощни медикаменти, тя има противопоказания за приложимост. Хора с пептична язва на стомаха и дванадесетопръстника, бременност, лактация, епилепсия, алергия към някой от съставените елементи, по-добре да не се подлагат на лекуване с тази напитка. Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е диети и средства от националната или различната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР