Сърбежът след ухапване от комар изчезва за секунди с този

...
Сърбежът след ухапване от комар изчезва за секунди с този
Коментари Харесай

Сърбежът след ухапване от комар се премахва с топла вода

Сърбежът след захапване от комар изчезва за секунди с този трик

Лято, горещина, хубост! Как да не се насладите на естествената хубост и хубавото време. Въпреки това, комарите скапват тази идилична картина. А споменът за срещата с тях остава за дълги часове.

Сърбежът след захапване от време на време е просто нетърпим. Има обаче доста елементарен метод, с който да се отървете от тези неприятни чувства.

Необходими са ви: топла вода, съд, железна лъжица.

Налейте топла вода в съда, само че да не е вряла, в противоположен случай можете да се изгорите. Сега вземете железна лъжица и я потопете във водата, задръжте, до момента в който металът се нагрее.

След това приложете топлата лъжица към ухапаното място и задръжте за към 20 секунди. Ще бъдете прелестно сюрпризирани от това какъв брой бързо сърбежът изчезва.

Факт е, че в началото кръвта ни е прекомерно гъста за кръвосмучещите инсекти и по време на ухапването те инжектират специфична течност, която разрежда кръвта. Тази течност може да се назова и слюнка, точно тази течност предизвиква парене и сърбеж.

Вижте още: Цветна запеканка със зеленчуци и кайма. Отлична концепция за обяд

Под въздействие на високата температура протеинът на тази специфична течност се унищожава и действието й минава. Този способ оказва помощ освен при ухапвания от комари, само че и при ухапвания от бълхи и други инсекти.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР