Сапунен сериал с безброй епизоди е животът на Андреа. Певицата

...
Сапунен сериал с безброй епизоди е животът на Андреа. Певицата
Коментари Харесай

Андреа пак избухна: Той й изневеряваше с мен, любовницата бях аз!

Сапунен сериал с безчет епизоди е животът на Андреа. Певицата непрестанно разкрива нови детайлности към скандалния си персонален живот с Кубрат Пулев. Скоро чалга звездата съобщи, че не на нея й е изневерявал боксьорът,  а точно тя му е била държанка.

" В началото си мислех, че той ми изневерява, а в този момент разбирам, че с мен изневерява на нея. И по този начин хубаво ми стана... " С този пост Андреа съумя отново да  завърти клюката към себе си. 

И загатна, че тя е била любовницата, а не мистериозната Розали.  Момичето е спрягано като причина за раздялата сред Кобрата и Андреа , като самата фолкфурия  разкри самоличността й. В края на май месец певицата непрестанно бълва постове, свързани с разочарованията, които Кобрата и предизвиква. Андреа съумя да шокира почитателите си като пусна фотография с подута и насинена уста, която изтри след минути. Към извънредните фрагменти певачката добави фотография на самата Розали. Андреа отхвърля коментар по тематиката и употребява само обществените мрежи, за добави пикантерии към себе си, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР