Историческите улици в живописен пазарен град останаха изглеждащи като плаж“,

...
Историческите улици в живописен пазарен град останаха изглеждащи като плаж“,
Коментари Харесай

Улици в исторически пазарен град останаха „приличащи на плаж“ след внезапни наводнения

Историческите улици в изящен пазарен град останаха „ изглеждащи като плаж “, откакто бяха мощно развалени от неочаквани наводнения.

Части от центъра на града в озеленения Рос-он-Уай, Херефордшър, трябваше да бъдат затворени от съображения за сигурност, откакто регионът беше ударен от гръмотевични стихии в неделя следобяд (12 май). Тротоарите бяха раздрани и елементи от пътната настилка бяха отнесени, с цел да остави след себе си пясък, до момента в който няколко предприятия бяха наводнени от потопа.

Бурята падна съвсем 40 mm дъжд единствено за час, причинявайки обилни вреди, в това число големи дупки, които се отвориха по пътищата. Магазините по Brookend Street бяха принудени да затворят вратите си в понеделник след наводнения, които „ избухнаха от асфалта като гейзери “ избиха магазините им.

Полицията на Западна Мерсия предизвести, че Broad Street е затворена заради вредите на пътна настилка и тротоар, до момента в който Съветът на Херефордшир беше на място тази заран. Градският и областен съвет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР