Една жена остана с разбито сърце, когато бившият й я

...
Една жена остана с разбито сърце, когато бившият й я
Коментари Харесай

„Бившият ми ме заряза заради момиче, което семейството му би одобрило – отмъщението беше бавно, но сладко“

Една жена остана с разрушено сърце, когато някогашният й я заряза поради някой „ по-подходящ “ – и в този момент получи сладко възмездие.

Да те зарежат в никакъв случай не е хубаво, изключително когато схванеш, че е тъй като сътрудникът ти е намерил нов човек и една жена познава това възприятие прекомерно добре, откакто разбра, че той се е оженил за жена, която фамилията му е „ одобрило “ повече от нея.

Казаха й, че това е, тъй като не желае да " пожертва " кариерата си за него и той и фамилията му считат, че тя няма да бъде " добра " брачна половинка за него. В последна сметка сърцето й се поправи и тя се сгоди за различен мъж - тъй че беше шокирана, откакто един ден получи известие от някогашната си обич, в което се твърди, че той желае да напусне жена си и да се върне с нея. Но нейното възмездие беше постепенно и сладко.

Жената призна, че към момента е „ ядосана от яд “ за това по какъв начин той се е държал с нея, когато са били дружно, и се обърна към Reddit, с цел да опише за обстановката. В неизвестен пост тя изясни, че е получила стип...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР