Съпругата на вокалиста на Maroon 5 Адам Ливайн разкри пола

...
Съпругата на вокалиста на Maroon 5 Адам Ливайн разкри пола
Коментари Харесай

Бехати Принслу проговори за раждането и разкри пола на третото си дете

Съпругата на вокалиста на Maroon 5 Адам Ливайн разкри пола на третото им дете, което се роди през януари тази година.

35-годишната Бехати Принслу стана героиня на подкаста The Mother Daze. Съпругата на вокалиста на Maroon 5 Адам Ливайн разкри пола на третото им дете, което се роди през януари тази година. Моделката показа, че синът й се е родил с 10 дни забавяне. Тя също по този начин описа по какъв начин започнаха контракциите и тя и брачният партньор й отидоха в болничното заведение, където взеха решение да не вършат епидурална анестезия или да имат водно раждане.

" Лекарят ми предложи анестезия, само че се почувствах добре и взех решение да изпитам това възприятие тъкмо в този момент. В един миг ме попитаха дали желая да вляза във водата. Отказах. Бях толкоз изтощена, само че в това време бях в положение на самодоволство, след това безумна болежка, след това самодоволство. Като влакче в увеселителен парк ", сподели Бехати.

 Бехати Принслу,Адам Ливайн
Бехати Принслу,Адам Ливайн
" Моята помощника прираждането ми сподели тази невероятна фотография. Мисля, че е направена 12 минути преди да родя. Спомням си, че усетих огнен пръстен и бебето излезе ", добави тя.

Адам, който също участва на първото и второто раждане, освен оказа морална поддръжка на Бехати по време на раждането, само че и преряза пъпната шнур.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР