Съпругата на тв продуцентът и водещ Иван Христов Ирина Тенчева

...
Съпругата на тв продуцентът и водещ Иван Христов Ирина Тенчева
Коментари Харесай

Жената на Иван за дуела му с Андрей във "Фермата": Сакатият излезе срещу незрящия!

Съпругата на тв продуцентът и водещ Иван Христов Ирина Тенчева насочи ненадейно предизвикателство към Андрей Арнаудов преди изключителния двубой сред двамата водещи в риалитито „ Фермата: Нов свят “.

В специфичното видео, което записа в поддръжка на обичания си, тя моли: „ Сигурно ще спестиш на феновете, че към момента не си се възстановил от счупването на ръката и на практика ще се състезаваш без дясна ръка. Така че дано Андрей да си смъкна очилата. Сакат против незрящ. Така ще е по-честно. Съжалявам, Андро! “.

Иван и Андрей изненадаха феновете с решението си да се впуснат в люта борба като тестери на оборудванията преди същинския двубой сред треньор на звездите Сами Хоссни и културиста Тихомир Рангелов. Подобни инспекции се вършат от екипа преди всяка игра, с цел да може състезателите да минат безпроблемно трасето.

За да вдигнат прочувствения градус на осъществяването редакторите на шоуто пуснаха на Андрей включване от обичаната му жена Емануела, която сподели за пръв път в ефир сина им Васил.

Смях на арената във „ Фермата: Нов свят “ провокира майката на Андрей.

„ Иван е чевръст, жилест и слабоват, а ти си топчест, мъчно преносим, леко дюстабан и с висок диоптър. Внимавай като тичаш, тъй като очилата ти доста се потят и ще настинеш! “, отсече Илияна Арнаудова.

„ Майка ти приказва за теб като за осиновен, само че ти си знаеш най-добре! “, подкачи своя началник и дълготраен другар Мирон Крумов. Чешитът, който феновете познават чудесно от интервала на предаването „ Сблъсък “, пое функционалността на водещ, до момента в който Иван и Андрей жертваха спортните екипи си в прахта.

„ Трасето на Фермата “ комбинира лазене през кален тунел, преход по клатеща се греда, катерене на четириметрова въжена мрежа и рязане на дървена греда.

Представянето на Андрей скандализира агитката, подкрепяща Иван, тъй като при рязането на гредата структурата, която я държеше, се клатеше неудържимо. Това накара основния редактор на шоуто Ники Николов да се спусне с подкрепление и да задържи конструкцият, с цел да се оправи Андрей без да жертва някой от пръстите си.

Арнаудов обаче бе на косъм да жертва крак – до момента в който се спускаше по четириметровата въжена мрежа крайници му се заплете злокобно. „ Едва не се счупи “, сбито сподели водещият, който приключи играта в мъка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР