Съпругата на починалия мъж от Самоков заяви, че ще съди

...
Съпругата на починалия мъж от Самоков заяви, че ще съди
Коментари Харесай

Съпругата на починалия мъж от Самоков: Аз хванах доктора да го бия, ще съдя лекарите

Съпругата на умрелия мъж от Самоков съобщи, че ще съди лекарите.

Припомням, че случаят се разигра в събота вечер, когато пациент в тежко положение бе признат в незабавния център в Самоков. По думите на лекарите откакто околните на пациента Борислав Петров за разбрали за гибелта му, са нахлули в болничното заведение и са ги пребили. 

Пред NOVA брачната половинка на умрелия мъж - Маргарита Петрова, отхвърли това да е правилно. 

“Започнаха да ни бутат и да ни гонят, с цел да излезем на открито. В един миг нямаше никой при него. Той остана самичък с апаратурата. Никаво внимание не му обърнаха в “Бърза помощ ”. Поисках да го закараме в София - не ни дадоха ”, описа Маргарита. Жената съобщи, че синовете й нямат общо с побоя, защото те самите не са били в положително физическо положение, откакто научили за гибелта на татко им. 

“Нападението беше от мен, не от синовете ми. Аз хванаха доктора да го удрям, а той се затвори в стаята ”, съобщи дамата. 

Петрова разгласи думите на лекарите, че брачният партньор й имал съпътстващи болести, за “лъжа ” и сподели, че ще ги съди. 

Двамата й синове са арестувани. Според една от снахите на маргарита, обаче, няма причина за това. 

“Няма защо да е арестуван брачният партньор ми. Нямаше пердах, единствено суматоха. Това е някаква неточност ”, сподели дамата. “Не са удряли докторите, те единствено попитаха какво става вътре ”, разясни тя и отхвърли да са чупили инсталация. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР