Съпругата на Кирил Петков планирала да го изостави в разгара

...
Съпругата на Кирил Петков планирала да го изостави в разгара
Коментари Харесай

Линда изостави Кирил Петков. Напуска България и се прибира в Канада

Съпругата на Кирил Петков възнамерявала да го изостави в разгара на политическата горещина у нас и да се върне в родната си Канада, с цел да си отдъхне от напрежението, зародило в фамилното им гнездо след свадите към него и Лена Бориславова. Двете сестри на Линда – Шерил и Даяна, упорствали пътуването ѝ да се реализира още в околните седмици, защото фамилията не се било виждало от 2 години. Трите непрестанно поддържат виртуален контакт и канадките не стопират да пишат на сестра си в България какъв брой им липсва и по какъв начин би трябвало да направи всичко допустимо, с цел да се видят напълно скоро.

Последния път, в който Линда се прибрала вкъщи, бил през февруари 2020 година, освен това по най-лошия мотив, а точно кончината на нейната майка Маргарет. Тъщата на Кирил Петков издъхнала от рак след дълга битка с заболяването, по време на която Линда нямала опцията да бъде неразделно до нея, тъй като не можела да изостави и децата, и брачна половинка си в България. За погребението тя отишла сама, без трите си дъщери и мъжа си Кирил. Две години по-късно канадката към момента не е стъпвала на родна земя в Канада, където и до през днешния ден живеят татко ѝ Джордж и двете ѝ сестри в фамилното ранчо за над 1 милион лв. в покрайнините на градчето Кортни, провинция Британска Колумбия. Едната от сестрите ѝ е нейна близначка. Двете с Шерил си приличали като две капки вода в по-ранна възраст, само че през днешния ден сходствата във външния им тип са по-оскъдни. По-голямата им сестра Даяна е първородната и наподобява, няма чак толкоз мощна връзка с тях, най-малко в случай че се съди от връзката им в обществените мрежи.

Всъщност близначката на Линда е повода тя да се запознае и влюби в Кирил Петков. Шерил била близка другарка с него и двамата прекарвали много време в обща компания, а дружбата им почнала в университета в Британска Колумбия, където били състуденти. По-късно и Линда се записала да следва там и с Петков се събрали. Оженили се едвам 20-годишни, първата им щерка Ванеса се родила малко преди да стартират четвъртата си университетска година, а след това се появили и по-малките две – Ема и Ани.

Дъщерите на Петкови също не са виждали роднините си в Канада от години, най-много поради усложненото пътешестване зад граница около пандемията. Там те имат и неизчислим брой братовчеди, с които незадълбочено се познават. Най-много време децата на водача на Политическа партия и сладкарката изкарват с дядо си Петко – татко на Петков. Баба им Венета – майката на Кирил, продължава да живее също в Канада и след пенсионирането си. Със сигурност Линда щяла да гостува и на нея, защото двете са в близки връзки и се схващат чудесно. За последно Венета си пристигна в България предходната есен, с цел да се види със сина си и фамилията му.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР