Съпругата му извикала Бърза помощ, но когато спешният екип пристигнал,

...
Съпругата му извикала Бърза помощ, но когато спешният екип пристигнал,
Коментари Харесай

Не ракът, а масивен инфаркт убил сина на Гриша Филипов

„ Съпругата му извикала Бърза помощ, само че когато незабавният екип дошъл, към този момент било прекомерно късно. Докторът не можел да направи нищо друго, с изключение на да установи кончината на Лъчо и да напише смъртния акт ”, показа пред „ Уикенд ”  прочут на премиерския правоприемник. И добави, че брачната половинка и дъщерята на починалия изпаднали в потрес от сполетялото ги злощастие и до вторник вечерта към момента не били прецизирали детайлностите към погребението.

В последните години доцентът, който неизвестно за какво българските медии титулуваха професор, водеше тежка борба с рак на дебелото черво. Направени му бяха 3 комплицирани интервенции и пациентът влезе в ремисия. През 2021-ва той нямаше недоволства от тумора и беше уверен, че го е надделял. „ През ноември 2018-а бях на конференция в чужбина. Като се прибрах у дома от летището, минах през банята и от ануса ми излезе огромен секрет. Изплаших се и отидох при персоналния доктор. Той сподели, че няма нищо притеснително, само че по гледище на щерка ми направихме консултация в болница. Именно там се откри, че съм онкоболен. Размерът на образуванието ми беше с размера на ябълка и ме вкараха в операционната. След това през януари се наложи втора хирургична намеса, а през лятото на 2019-а – трета. Три месеца бях с катетър и беше ужасно. После минах курс на химиотерапия и се оправих ”, показа наскоро пред кореспондент на „ Уикенд ” чичото на писателката Людмила Филипова. И добави, че преди го диагностицират нямал признаци, че дебелото му черво не е наред - единствено от време на време се е изхождал мъчно.

Приживе, той бил уверен, че извънземни съществуват и следят човечеството. Думите му удостоверила и Ванга. Преди доста години бандити откраднали колата му. Той я посетил, с цел да види кои са гепили возилото му. От дума на дума станало въпрос и за инопланетяните. Пророчицата от Рупите обяснила, че има разсъдък и на други планети, освен на Земята. Заради изказванията си той е недолюбван в Българска академия на науките. Негови сътрудници подучват студенти, които упорстват в писмо да бъде отхвърлен неотложно от месторабота.
Това хвърля в смут  ученият, който недоумяваше, тъй като младите не му желаят положителното при изискване, че десетки пъти ги е канил на семинари, водил даже в чужбина за обмяна на опит.

„ Имам право да обмислям от свое лице и никой не може да ми запуши устата, да ми забрани. Не съм шарлатанин. Работих в Българска академия на науките 40 години, имам награди, управлявал съм полета на втория български космонавт, бил съм 20 и недостатък години заместител на този институт и в този момент да не мога да показвам мнение ”, възмущаваше се Филипов. Зад гърба си той има няколко предизвестия за уволнения, тъй като говорейки за извънземните, компроментирал науката. Нещо повече – стигнало се до там, че обмисляли разновидности да го вкарат в лудницата, с цел да не им пречи в разнообразните разработки.

Лъчезар Филипов постоянно уточняваше, че в никакъв случай не е виждал извънземните персонално, само че е уверен в съществуването им. Знаел за тях още от детските години, когато не пропущал да прочете всеки новоизлязъл брой на списание „ Орбита ”. Вечер съзерцавал звездите и се надявал, че един ден ще разбере тайните им. 

След години приключва „ Астрофизика ” и посветил дните си на проучването на черните дупки в Космоса. Почти никой не разбирал странното му занятие, включително и хора от най-близкото му обграждане. Все се намирало някой, който да го стопира с грозни думи от рода на: „ Спри се, човек, ти ли ще оправиш света ”.

Освен на черните дупки, се посвещава и на мистерията на житните кръгове. Една от пиктограмите, които разчита демонстрира, че икономическите рецесии на Земята ще се прекратят, когато изчезнат оръжията, военните фабрики, войните и когато небогати и богати стартират да работят дружно. „ Ние сме канибали в директен и в метафоричен смисъл, тъй като антагонизмът, който съществува сред хората, ще ни съсипе. Такава една несъвършена цивилизация мъчно може да се изясни, че е неповторима във Вселената ”, споделяше Лъчезар Филипов.

Според него извънземните били към 80 типа. Те кацали на Земята, с цел да прибират останки от летящи чинии. Не били злобни, нито заядливи. Движели се толкоз бързо, че човешкото око не можело да ги фиксира. Някой приличали на приказния съветски воин Чебурашка – нямали пол, били ниски и окосмени. Други противоположното – извисявали снаги на 2-3 метра височина, били голи и имали органи, които земните медици един ден можели да изследват. Масовият тип извънземни, разказани в архивите на учения,са гномчета от по метър и двадесет сантиметра.

Филипов беше единственият жив наследник на експремиера Гpиша Филипов. Двамата му братя умират при загадъчни условия, а комунистическата власт покрива кончината им в загадка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР