Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков отвърна в шеговит дух на

...
Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков отвърна в шеговит дух на
Коментари Харесай

Петков: Найо ми каза да предам на Борисов да не се притеснява

Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков отвърна в закачлив дух на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, че кабинет след ротацията ще има, в случай че се контракти " симетричност ", съобщи БГНЕС.

(Във видеото Борисов упреква Политическа партия, че по напътствие на Найо Тицин са заблудили обществеността по адрес на ГЕРБ)

Посочвайки пиара на Политическа партия Найо Тицин, към който Борисов се обръща поименно при всеки собствен коментар в парламентарните коридори, Петков съобщи:

" Найо ми сподели да предам на Борисов да не се тормози толкоз доста. Голяма част от бъдещето на това държавно управление, което ще се случи, ще се случи, когато имаме симетричност. Министърът на Министерство на вътрешните работи е на ГЕРБ, тъй че няма потребност да се вършим, че не е. Найо ми сподели, че най-важно е за бъдещето предопределение в регулаторите да има в действителност самостоятелни хора ".



“Найо ми сподели, че когато си бил към този момент министър председател умерено можеш да си външен министър, тъй като индивидът, който държи най-важните дипломатически връзки в една страна е министър председателят ", добави Петков.

" Найо ми сподели, че в действителност има доверие на Мария Габриел и Николай Денков и Найо предложи и на мен и на Борисов да изчакаме до момента в който те дадат крайните си мнения за министрите ", уточни съпредседателят на ПП-ДБ.

Той увери, че не е взел нито стотинка с изключение на заплатата си като народен представител. Според него и останалите му съпартийци от ПП-ДБ по никакъв метод не са забъркани в корупция.



" В тази политическа конкуренция всеки се дебне толкоз доста, че това е може би най-бързият метод да почистим всевъзможни подозрения за корупция сред политическите партии ", счита Петков.

Според него това отстранява шансът за корупция на най-високите равнища в страната, само че би трябвало да се работи по решение на този проблем и по най-ниските равнища.

Петков акцентира, че Габриел и Денков би трябвало да бъдат оставени   да работят в тандем, а не да им се месят с рекомендации.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР