Веселите перничани Михаела и Венци са големите победители в петия

...
Веселите перничани Михаела и Венци са големите победители в петия
Коментари Харесай

Перничаните Михаела и Венци спечелиха “Един за друг” след невероятен обрат

Веселите перничани Михаела и Венци са огромните спечелили в петия сезон на любовно риалити “Един за различен ”. Те съумяха да извърнат финалната игра в своя изгода, макар че изоставаха през по-голямата част от тестването. Освен успеха и чек в размер на 74 344 лева, Михаела и Венци завоюваха и премията по случай 30-годишнината на NOVA.

За първи път в историята на “Един за различен ” отпадналите двойки имаха право да гласоподават за обичаната си двойка на финала и избраха точно перничаните да си тръгнат със специфичното отличие на медията. 

Денят за финалистите стартира с посещаване от някогашните им съквартиранти, които пристигнаха във Вилата на любовта, с цел да пожелаят шанс и да окажат поддръжка на любимците си преди последното предизвикателство за сезона. След срещата с най-близките си хора от “Един за различен ”, Михаела, Венци, София, Тихомир, Елизабет и Йордан получиха трогателни видео послания от своите фамилии.

Финалната игра подложи на тест положителната работа в екип и волята за победа на трите двойки. Арената на любовта се трансформира в изпълнен с трудности лабиринт. Всяка двойка трябваше да подреди Пътя на любовта, като придвижи 45 плочки през мъчно трасе.

Амбициозните перничани Михаела и Венци изоставаха съвсем от самото начало, само че се концентрираха в верния миг и използваха грешките на своите съперници, с цел да доближат до върха и мечтаното първо място. Младите адвокати Йордан и Елизабет натрупаха преднина пред своите противници, само че неналичието на внимание ги лиши от успеха. Инфлуенсърското семейство на София и Тихомир пък остана на косъм от триумфа, изпускайки своите последни плочки на метри от крайната цел.

Победителите от сезон 5 на “Един за различен ” Венцислав и Михаела са извънредни посетители в подкаста “Един без Друг ”, където ще опишат на водещата Денислава Велкова за най-интересните моменти в сантименталното предаване. Епизодът с първенците е към този момент разполагаем в, и. В понеделник спечелилите ще дадат и първото си телевизионно изявление в “На Кафе ”.

В последните 3 месеца най-позитивното телевизионно риалити изкара от зоната на комфорт 13 влюбени двойки, които изпитаха своите връзки и се включиха в щура конкуренция. За пета поредна година участниците бяха изправени пред оспорвани провокации и неподозирани страсти, които за следващ път им потвърдиха, че са един за различен. 

Кастингът за сезон 6 на “Един за различен ” към този момент е отворен. Всички искащи двойки могат да се запишат на

Всичко за „ Един за различен “ може да следите на на предаването и в формалните профили на предаването във, и. Гледайте подкаста “Един без различен ” в, и.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР