Съответстващата на стандарта Euro 4 50-кубикова линия, показана ексклузивно от

...
Съответстващата на стандарта Euro 4 50-кубикова линия, показана ексклузивно от
Коментари Харесай

Новите 50-кубикови скутери на Peugeot за 2018 година

Съответстващата на стандарта Euro 4 50-кубикова линия, показана извънредно от Peugeot Scooters по време на ревюто на мотоциклети в Милано през 2017 година, утвърждава репутацията на марката във връзка с стила. Предлагайки още по-широк набор от функционалности и по-елегантен дизайн, Лъвската марка скутери към този момент се предлага с нова гама версии, като моден метод водещият международен производител на двуколесни транспортни средства да означи своето 120-годишно завещание от нововъведения и триумфи.

За да отговори на стандарта за излъчванията Euro 4, влезнал в действие за всички нови 50-кубикови скутери на 1 януари 2018 година, Peugeot Scooters предприе стъпки да надгради съвсем цялата си гама 50-кубикови скутери с инжекционна система. Това дейно и амбициозно решение е за да се отговори авансово на рестриктивните мерки на Euro 5 и по този метод да се понижи разходът на гориво от 2,8 л/100 км на 2,1 л/100 км, или да се реализира усъвършенстване от 25%.

Peugeot Django 50cc 4T и Kisbee 50cc 4T ще бъдат оборудвани със система за косвено впръскване, създадена непосредствено от екипа на марката за изследване и развиване и включваща 30% актуализирани елементи. Преди всичко, Peugeot Scooters са решени да запазят индикаторите на своите скутери във връзка с мощ, въртящ миг и скорост, развивайки 2,7 kW с четиритактов мотор, без значение от рестриктивните мерки, присъщи на най-строгите Euro стандарти.

По сходен метод Tweet 50cc 4T и Speedfight 50cc 4T са оборудвани с електронен карбуратор: Това хибридно решение съставлява пресечна точка сред стандартна карбураторна система и инжекционна система, която може да бъде употребена да управлява притока на въздушно-горивна примес, постъпваща в мотора.

Бунтарят Django се предлага в цветове Satin Rouge Cherry и Blackcurrant

Вдъхновен от първия скутер на марката, фамозният S55, Django асоциира облици от 50-те години и влиятелната история на марката. Съответстващата на Euro 4 гама е опростена посредством едно само ценово равнище и избор от четири съвременни и стилни покрития. Предлаган с изчистените цветови решения Satin Chocolate и Mad Grey, външният тип на Django в жанр нео-ретро съдържа винтидж линии и интегрирани технологии, съчетани с два нови свежи и неустоими цвята: напълно Satin Rouge Cherry и двуцветния вид Cream/Blackcurrant.
 Peugeot Scooters 50 кубика @@@
По отношение на характерностите Django предлага полу-дигитално бордно табло, две жабки с контакт 12V за зареждане на смарт телефон, особено LED осветяване, поделение за предпазване на каска и еднакъв под. За спомагателен щрих, показващ по-висока класа, под ръкохватките се намира куката за чанта.

Speedfight 4: спортната икона

Speedfight стана същинска спортна икона при лансирането си преди 20 години. Със своите отличителни задни светлини с форма на нокти и особено LED осветяване, този най-продаван скутер в този момент се предлага с две нови енергизиращи цветови решения: Pulsar Orange и Deep Ocean Blue. През месец март беше пусната версия „ Darkside “ на Speedfight в цвят Mad Black със стайлинг детайли във флуоресцентно зелено.
 Peugeot Scooters 50 кубика @@@
Верни на традицията Speedfight, Peugeot Scooters допълват гамата със специфична серия с още по-спортен външен тип, наречена R CUP. Това издание черпи ентусиазъм от наследството на Peugeot в моторните спортове, тъй като съдържа стайлинга на 308 Racing Cup и е проектирано от Peugeot Sport.

Peugeot Tweet се преобразява в цвят Dark Blue

Известен с пъргавото си ръководство и комфортна возия със своите 16’’ джанти и понижено междуосие, този градски скутер с огромни колела идва със общоприети характерности: заключваща се жабка, еднакъв под и окачалка за чанта.
 Peugeot Scooters 50 кубика @@@
Щедро оразмерената двойна седалка, която съдържа ръкохватка за мястото откъм гърба, улесняваща слагането на скутера на стойка, и изтеглящите се степенки значат, че е съвършен за самостоятелно прилагане или возене на пасажер. И най-после новото цветово решение в цвят Dark Blue предлага покритие в наситено синьо за още по-стилен скутер, разполагаем също в цвят Jet Black, Antarctica White и Satin Iron Grey.

Peugeot Kisbee: две нови цветови решения за звездата на 50-кубиковата категория

Peugeot Kisbee, златният стандарт в 50-кубиковия европейски сегмент, оставя надълбоко усещане със своя стилен, само че чевръст дизайн, новия присъщ челен LED фар и двете нови цветови решения: моден цвят Blackcurrant и наелектризиращ Flat 6 Red. Версията RS основава по-спортен външен тип с новото цветово решение Mad Grey, постигащо впечатляващ резултат.
 Peugeot Scooters 50 кубика @@@
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР