Съотборниците в тима на Голдън Стейт Уориърс Дреймонд Грийн и

...
Съотборниците в тима на Голдън Стейт Уориърс Дреймонд Грийн и
Коментари Харесай

Дреймънд Грийн отново се прояви - сби се със свой съотборник на тренировка

Съотборниците в отбора на Голдън Стейт Уориърс Дреймонд Грийн и Джордан Пул са се сбили по време на подготовка, само че бързо са били разтървани от треньорите в отбора, заяви The Athletic.

По непотвърдена информация двамата са влезнали в спречкване между тях, откакто по-младият от тях Пул е осъществил панер през Грийн и го е нарекъл " трипъл-сингъл ", подигравайки му се, че вкарването не е мощната част от играта на ветерана.

32-годишният Грийн, който е четирикратен първенец с Уориърс, не е останал изключително удовлетворен от тази отпратка и откакто двамата с Пул са се блъснали гърди в гърди и са разменили реплики, тежкото крило е забило и пестник в лицето на гарда. Въпреки получения удар, Пул е съумял да приключи заниманието обикновено, до момента в който на Грийн следва да му бъде наложено дисциплинарно наказване.

През предишния сезон Пул и Грийн бяха с съществена роля при спечелването на купата в НБА за четвърти път в границите на шест сезона. За 23-годишния Пул това бе първи шампионски пръстен.

Голдън Стейт открива новия сезон в НБА на 18 октомври с домакинство на Лос Анджелис Лейкърс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР