Съобщаваме само за хора, които са зле. Може да ме

...
Съобщаваме само за хора, които са зле. Може да ме
Коментари Харесай

Как реагира ген. Мутафчийски, чувайки, че Каракачанов е сниман в парка

Съобщаваме единствено за хора, които са зле. Може да ме питате за 600 души по какъв начин са, ние ще ви съобщим единствено сериозните такива. Това съобщи ген. Венцислав Мутафчийски на брифинг в Министерски съвет.

Запитан за идните празници планува ли се тестване на част от духовенството, въпреки всичко има 400 храма, шефът на ВМА сподели: "Горещо предлагаме на сънародниците си да останат у дома по време на празниците, тъй като това е единственото нещо, което би ги защитило да не се
заразят при скупчването на доста хора ".

БЛИЦ TV: Шефът на ВМА разгласи за нова жертва на COVID-19 и сигнализира, че...

"Разработват се всевъзможни разновидности. Знаете, че се направиха разнообразни военни учения, както през вчерашния ден във Военното учебно заведение във Велико Търново ", сподели той.

"Не единствено сезонните служащи, а и всеки българин, да не не помни разпоредбите за физическо разграничаване, персонална хигиена, носене на защитни средства и маски. За сезонните служащи това важи още по-силно ", посочи шефът на ВМА.

Той бе помолен да разяснява появила се през вчерашния ден в интернет фотография на министъра на защитата Красимир Каракачанов, който е в парк и бе запитан какъв е апелът му към него и към всички излизащи.

"Не съм видял изявленията във вестниците, само че апелът ми към всички е да съблюдават физическа отдалеченост и да се подчиняват на разпоредбите. Нека почитаме 99.9% от популацията на България, спазващи разпоредбите и да не се чувстат зле поради 0.1%, които не желаят да се подчинят ", посочи още той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР