Сантра и Мария Илиева споделиха пред Петя Дикова своите размисли

...
Сантра и Мария Илиева споделиха пред Петя Дикова своите размисли
Коментари Харесай

Сантра и Мария Илиева за майчинството и защо подкрепят кампанията „Направи го сега“


Сантра и Мария Илиева споделиха пред Петя Дикова своите размишления и страсти, свързани с майчинството.

„ Да, имах страхове, само че в майчинството най-вече ме изненада това, че не е чак толкоз мъчно. Не би трябвало и да се отсрочва “ – съобщи Сантра, която роди на 1 март т.г.

„ Баба ми непрекъснато ме питаше „ Дали няма за теб някое положително момче? Искам да стана прабаба “. Моята първа бременност беше късно – на 39. Не съм отлагала поради кариерата, просто чаках подобаващия миг “ – показа Мария Илиева.

Тя призна, че е срещнала любовта инцидентно – като всичко хубаво в живота. Именно тази връзка й дава уют и комфорт на душата й.

Двете певици са част от 12-те дами, посланици на новата акция на ДНК „ Направи го в този момент “.

„ Участвам, тъй като виждам огромен смисъл в акцията “ – съобщи Сантра.

„ Партнирам на тази самодейност от много време, тъй като да си майка е най-великата изява на женственост “ – разясни Мария Илиева.

Кампанията “Направи го сега” за 2022 година е дейна още от началото на февруари и към този момент има доста нови регистрации. Всяка двойка, заченала новия живот през 2022, може да се записва на уеб страницата

Отново 20 фамилии ще завоюват “Бебешки ДНК пакет” с всичко належащо за първата година от живота на техните деца – храни, пелени, облекла, аксесоари, козметика, играчки, количка, здравна грижа и други

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР