Сънищата в 26 лунен ден (до 05:34ч)През деня цялата информация

...
Сънищата в 26 лунен ден (до 05:34ч)През деня цялата информация
Коментари Харесай

Сънищата и луната – четвъртък – 28 април 2022

Сънищата в 26 лунен ден (до 05:34ч)

През деня цялата информация се показва на човек в изкривена форма, тъй че множеството от заключенията, които той прави в този лунен ден са неверни и заблуждаващи. Но сънищата ще бъдат изчистени от подсъзнанието и ще се появят пред вас без никакво покритие. Тълкуването няма да е належащо: това, което виждате, ще бъде директна индикация за нещата, които се случват в живота.

Сънищата на този лунен ден могат да покажат вашите неприятни привички и пристрастявания, от които би било по-добре да се отървете, да видите тайните страни на душата си. Ако сънувате себе си в ролята на деспот, тогава възпирайте гордостта си, в случай че в противен случай ролята ви в съня е незначителна, това демонстрира, че имате прекомерно ниско самочувствие, над което би трябвало да поработите.

Ако в сънищата си сте показали такива качества като нарцисизъм, лакомия, яд, суетност, кариеризъм, колкото и да ви е неприятно, значи, че сте такива и в действителния живот. Ако сте били прекомерно сериозни към себе си в съня си, би трябвало да помислите за обективността на личната си самопреценка, тъй че да не пречи на разкриването на същинските ви качества в действителния живот.

Сънища при Луна в Овен

Когато Луната е в знака Овен, може да сънувате всичко, което е обвързвано с този знак - вашите персонални планове, проекти, цели. Можете да видите какво ще ви помогне да станете първи, в случай че се стремите към това. Всичко, което виждате насън, до момента в който Луната е в този знак, акцентира най-ярките качества на вашата персона и демонстрира метод на деяние, който може да ви направи забележими, известни или да уточни по какъв начин да бъдете по-добри от другите.

Сънищата под Луната в Овен постоянно са свързани със съревнование в нещо или с някого и връзките с противоположния пол. Нощното величие ни настройва да получаваме препоръки, свързани с победи и надпревари, в които участваме, било то съревнование с сътрудник или съревнование за вниманието на човек, който харесваме. Те загатват за обстановки и връзки, в които „ има война “ и неустойчивост, напрежение.

Таро-календар на сънищата

Карта Справедливост - Време е да вземете решения и да извършите избор. Помнете: всичко си има време, вашата задача е да действате почтено и намерено, както изисква Справедливостта. Това може да значи, че би трябвало да сте почтени със себе си – със личната си природа. Възможно е да бъдете призовани да отговаряте за вашите дейности и действия. Възможно е също по този начин да участвате в процеса на взимане на решения, който включва претегляне на разнообразни причини и схващане на обстановката.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР