Сънищата ни пренасят в един различен свят. В някои случаи

...
Сънищата ни пренасят в един различен свят. В някои случаи
Коментари Харесай

Обърнете особено внимание на тези сънища!

Сънищата ни придвижват в един друг свят. В някои случаи те са просто мемоари на наши прекарвания или отражение на желанията ни. Но доста постоянно сънищата са някакви предсказания. Предлагаме ви да видите някои от сънищата, които всеки от нас сънува и не трябва да подминава с лека ръка, както и техните тълкувания.

Летене

Сънувате ли, че летите, значи душата ви търси независимост. Ако просто се реете из въздуха, а не летите със аероплан, значи сте подготвени да извършите смела смяна в живота си. Време е да се измъкнете от рутината, в която се намирате, и да отворите нова врата било в персоналния си живот или в кариерата си. Жадувате да поемете по нов път, а този сън е доказателство, че това ще бъде верен избор за вас.

Вода

 водата в сънищата има избрана символика

В сънищата водата се свързва с упоритост, риск, смяна. Ако сънувате вода, то значи ви следва да извършите сложен избор, който носи доста опасности, само че и опция за по-добро развиване. Не бива да му мислите прекалено много, защото съзнанието ви подсказва, че желаете да се развивате напред. Затова оставете нещата да се развият от единствено себе си. Сънят значи и че би трябвало да бъдете решителни. Не се колебайте и не се опасявайте да извършите всичко належащо, тъй като в противоположен случай няма да получите това, към което сте се устремили.

Ако водата постоянно участва в сънищата ви, то значи всичко към вас ще се случва без доста старания.

Пътища

Сънувате ли пътища, то значи сега животът ви е тръгнал по сложен и лъкатушещ се път и би трябвало да измененията това. Погледнете на нещата от различен ъгъл и премахнете от живота си всички хора и неща, които единствено всяват ненужна драма. Съсредоточете вниманието си не върху бъдещето, а върху протичащото се тук и в този момент и рискувайте повече.

Зелен цвят

 зелен цвят

Ако сънищата ви са изпълнени със зелен цвят, то значи сте щастливи и удовлетворени от това, което се случва в живота си. Трябва да продължавате да живеете по този метод – правейки всичко със пристрастеност и обич.

Освен това зеленият цвят значи и че сте прочувствено изцелени, т.е. преодолели сте всички компликации и можете да се радвате на живота си.

Коса

Сънувате ли коса, без значение дали е личната ви или непозната, то значи чувствате някаква липса в любовта и усещате, че сътрудникът ви се интересува единствено от секс. Подсъзнанието ви демонстрира, че е време за някаква смяна.

Сънят може и да значи, че не харесвате хората, с които поддържате връзка, и че е време да се запознаете с хора от други обществени групи, с които може да откриете общи ползи.

Ако сънувате дълга коса, то значи се нуждаете от повече независимост и би трябвало да премахнете от живота си всичко, което ви лимитира.

Мравки

От една страна, сънищата, в които участват мравки, може да значат, че сте се вглъбили в работата и не живеете живота си. Подсъзнанието ви подсказва, че не е нужно да решите всичките си проблеми едновременно, само че и че не трябва да ги оставите да се натрупат.

Но въпреки това, може да се има поради, че ще работите доста, само че в екип, че цените връзките, които сте основали със фамилията, приятелите и сътрудниците си.

Котки

Ако сънувате котки, то значи би трябвало да поддържате връзка по-често с дами или да бъдете по-женствени. Но котките са знак и на надълбоко духовно събуждане, което ще ви донесе мощ да се справите с компликациите.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР