Сънищата на 6 лунен денШестият лунен ден е свързан както

...
Сънищата на 6 лунен денШестият лунен ден е свързан както
Коментари Харесай

Сънищата и луната – вторник – 5 юли 2022


Сънищата на 6 лунен ден

Шестият лунен ден е обвързван както със стихията на водата, по този начин и със стихията на въздуха. Събитията от този интервал са спокойни, като плавното течение на водата и леки като въздуха.

През този интервал се отваря канал за директна връзка с Висшите сили на Космоса. Човек получава опцията да възприема тънките потоци от галактическата сила, информация от други измерения. Всички предсказания през този интервал, даже видимо най-абстрактни или безсмислени, би трябвало да се преглеждат като признание, изпратено свише. Поради тази причина се счита, че шестият лунен ден е време за приемане на откровения, предсказания и директиви от духовни водачи от други нива на битието.

Много е значимо да се изтълкуват вярно. Не се опитвайте да тълкувате знаците на вашите сънища съгласно това какво ви споделя мозъка, а е значимо възприятието, което ви е останало след съня. След пробуждане не забравяйте да запишете съня си, тъй като пророческите сънища доста бързо се не помнят и забравеното човек подсъзнателно замества с нещо измислено или мечтано.

Сънищата в 6 лунен ден могат да бъдат изцяло безсмислени и празни или оракулски, които би трябвало да се преглеждат като точна прогноза. И единствено вие сами ще можете да определите какъв сън сте имали. По това време сънищата могат да ви алармират за незавършени каузи, енергийни връзки с предишното, от които би трябвало да се отървете. Не се опитвайте да разберете всичко рационално или да намерите отговора в книгите за сънища. Напълно разчитайте на интуицията си и следвайте чувствата, които остават след съня. Те могат да ви дадат по
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР