Сандал се вихри около бъдещ филм за Никола Гюзелев. Пари

...
Сандал се вихри около бъдещ филм за Никола Гюзелев. Пари
Коментари Харесай

Гръмна грозен скандал с филм за прочут наш оперен певец

Сандал се вихри към предстоящ филм за Никола Гюзелев. Пари за кино лентата не са дадени, а вдовицата на фамозния български оперен артист е била принудена да спре фотосите.

" След като България не даде и стотинка за бъдещия документален филм за Никола Гюзелев с режисьор Олег Ковачев, аз спирам фотосите като продуцент. Когато излезе, филмът ще има друга народност, няма да е български. Казаха ми, че с цел да получа пари, би трябвало да сменя режисьора, но това не разбирам за какво би трябвало и няма да го направя. Или ние с Олег сме некадърни или Никола Гюзелев е никой и на никое място не е представял България, или има друга причина ". Това показа вдовица на феноменалния бас Анна-Мария Гюзелева по време на разкриване на изложбата със фотоси от паметни бг филми от 50-те и 60-те години на предишния век. Гюзелева е безапелационна, че е избрала Олег Ковачев за режисьор поради неговите потвърдени качества и професионализъм.

" Обидно и грозно е, само че не мога да спра да работя. Не го върша за себе си, иска ми се за България да се чува с положително по света, колкото може още ", безапелационна е Анна-Мария Гюзелева.

Пред  " България Днес “ Олег Ковачев разкри следното: " При Анна-Мария нещата са малко по-особени и не стоят тъкмо по този начин, както ги разказва тя. Затова не очаквайте от мен съпричастност с нейните думи. Филмът в действителност не получи финансиране, само че Анна-Мария нямаше никакъв проблем да го  финансира сама, тъй като брачният партньор й го заслужава “, споделя известният режисьор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР