Samsung поднесе приятна изненада за притежателите на смартфоните Galaxy S9

...
Samsung поднесе приятна изненада за притежателите на смартфоните Galaxy S9
Коментари Харесай

Samsung представи новата графична среда One UI за смартфоните Galaxy S9 и S9+

Samsung сервира приятна изненада за притежателите на смарт телефоните Galaxy S9 и S9+. Новогодишният подарък е, че тези телефони могат да се обновят до Android 9.0 Pie с новия фирмен потребителски интерфейс One UI. Обновяването включва и декемврийските пачове по сигурност.



В момента обновяването се популяризира в европейските страни, Япония и Русия. След няколко дни разпространяването ще се разшири и до Съединени американски щати. Номерата на фърмуерите са G960FXXU2CRLI и G965FXXU2CRLI . В началото на идната година е обещан съответния ъпдейт и за Galaxy Note 9.

Фирменият потребителски интерфейс One UI заменя настоящия Samsung Experience, който преди време размени TouchWiz.



Новата графична среда се концентрира върху три съществени положения фокусът, комфортно потребление на смарт телефона с една ръка и удобното обрисуване на информацията. Повече от по-важните детайли на интерфейса са сложени в долната част на екрана за по-удобна работа с една ръка. Освен това, One UI има тъмна тематика, а иконките и останалите детайли са направени леко закръглени.Използвана е „ минималистична хармония “, а Samsung акцентира, че новият дизайн предлага единствено най-важната информация и не отвлича вниманието на потребителя с непотребни дреболии.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР