Samsung е подала документи за патентоването на още един сгъваем

...
Samsung е подала документи за патентоването на още един сгъваем
Коментари Харесай

Samsung патентова още един сгъваем смартфон

Samsung е подала документи за патентоването на още един сгъваем смарт телефон. За в този момент моделът е единствено на хартия, само че компанията не крие, че създава такива устройства и че възнамерява да пусне на пазара сходен модел още идната година, оповестява онлайн изданието CNET.

Samsung ще показа новия Galaxy S9 още през януари

Новите телефони на Гугъл са без жак за слушалки

Подадените в Световната организация на интелектуалната благосъстоятелност (WIPO) документи имат и скици на устройството. На пръв взор то прилича Nintendo 3DS или ZTE Axon M.

Телефонът има два екрана, които са свързани един с различен с много преносими панти. Те разрешават на екраните да се отварят на до 360 градуса. Това значи, че те могат да се затварят компактно един към различен или да се отворят и слагат с гърбовете си един до различен. Разбира се, могат да се разгънат и един до различен на 180 градуса.

Apple отбелязва юбилея на iPhone с три нови модела

Защо iPhone X към момента изостава от конкуренцията

Патентът планува двата панела да употребяват новите така наречен "безкрайни " екрани на Samsung, които са извити по краищата и рамките им са доста по-малки. Идеята е по този начин да се усъвършенства чувството, че се гледа един по-голям екран вместо два по-малки.

Компанията е помислила и за спомагателни функционалности. Освен, че двата екрана ще могат да се употребяват като един, те ще действат и допълващо. Например вторият екран ще се трансформира в контролер при играенето на игри или ще може да се употребява за ръководство на приложения.

Apple патентова сгъваем iPhone

Note 8 стана най-скъпият смарт телефон на Samsung до момента

Разбира се, това, че Samsung е патентовала сходно устройство, не е гаранция, че тя ще употребява тъкмо този дизайн и идея. Все отново може да е добра индикация за проектите на компанията в не толкоз далечното бъдеще.



Още вести може да откриете на нашата Фейсбук страница ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР