Samsung е патентовала интересно ново устройство - летящ дисплей, съобщава

...
Samsung е патентовала интересно ново устройство - летящ дисплей, съобщава
Коментари Харесай

Samsung патентова летящ дисплей

Samsung е патентовала забавно ново устройство - летящ екран, оповестява онлайн изданието The Verge. Дисплеят в действителност е инсталиран в дрон с 4 дребни витла от всяка страна.

Samsung патентова още един сгъваем смарт телефон

Сгъваемите смарт телефони са бъдещето, счита Microsoft

Към него може да има и камера, която да следи придвижванията на потребителя, неговите жестове и даже погледа. Всичко това ще разрешава на дрона да следи потребителя и да му обезпечава допустимо най-хубав зрителен ъгъл към екрана.

Дигиталната стена на Samsung е модулен microLED тв приемник

Потребителят може да ръководи дрона посредством взор или с жестове в случай че желае да вземем за пример да реалокира дрона на друга позиция по отношение на тази, която машината е избрала автоматизирано.

И въпреки на чертежа витлата да са в една хоризонтална низина, техните рамена в действителност са преносими. Това разрешава на дрона-дисплей да застава и във отвесна позиция, в това число и под ъгъл. Системата може да работи и с друга настройка от ротори или мотори. Дронът е може да засича трудности до момента в който лети и да ги заобикаля.

Италия ревизира Samsung и Apple поради мудни телефони

Патентът на Samsung планува в устройството да има още жироскоп, няколко датчика, GPS, WIFi, система за гласово различаване. Компанията е подала документи за патентоване на устройството още на 3-ти януари 2016 година, като едвам на 13-ти февруари т.г. е получила утвърждение и патент за него.

Смартфоните още веднъж желаят да станат настолни компютри

Новият Samsung Galaxy S8 не се дефинира от правоъгълника

Накрая остава въпросът защо може да бъде потребен сходен летящ екран. Най-логично наподобява той да се употребява като рекламен билборд. От гледна точна на практиката, може да е потребен в семейството и да демонстрира рецептата да вземем за пример или указания за сглобяване на мебел. За в този момент Samsung не дава индикации за желанията си за тази технология.



Още вести може да откриете на нашата Фейсбук страница ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР