Самовлюбеният рапър Тото се наложи да преглътне огромен провал и

...
Самовлюбеният рапър Тото се наложи да преглътне огромен провал и
Коментари Харесай

Тото претърпя професионално фиаско

Самовлюбеният рапър Тото се наложи да преглътне голям неуспех и то на професионално равнище. След издънката с интимния му сексуален орган, оповестен в общественото пространство несъзнателно, изпълнителят е заставен да спре идния концерт на групата си "Скандау ". Музикалният му сътрудник Лъчо надалеч по мъжки приема обстоятелствата към проваленото събитие.

И до момента в който до неотдавна Тото се биеше в гърдите, че са напълнили най-голямата концертна зала у нас - "Арена Армеец ", без значение, че беше привлякал в изявата им солидна поддръжка от сътрудници в сектора но подгряващи, то в този момент "Сканда " не съумяват да изпълнят много по-скромната по габарити парк център „ Юнак “.



Участието трябваше да се състои на 24 юли, само че се анулира поради слаб зрителски интерес. Информацията беше оповестена персонално от уредниците „ София Мюзик Ентърпрайсис “, които до неотдавна съсредоточаваха силата си основно в концерти на международни музикални величия. „ Поради слабия интерес и дребното продадени билети, шоуто на група СкандаУ, дружно с техния бенд и Duli&Mati, което трябваше да бъде на 24 юли в Парк център “Юнак”, няма да се състои. Ние като уредници положихме оптимални старания, с цел да запазим събитието и предложихме на актьора разнообразни рационални разновидности – нова дата за същата локация, нова локация, маркетинг интензивности и други, за да защитим интереса на хората, закупили билети в тези сложни времена. За страдание, изпълнителите избраха концертът им да не се организира въобще и своеволно го анулираха “, написаха от съдебномедицинска експертиза и потвърдиха, че всички, закупили билети за събитието, ще имат разполагаем период от 3 месецa - от 1 август до 31 октомври, с цел да върнат своя билет.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР