Самолет, приземен дни по-рано във Франция за разследване на трафик

...
Самолет, приземен дни по-рано във Франция за разследване на трафик
Коментари Харесай

Франция позволи на 276 от блокираните индийци да си отидат

Самолет, партерен дни по-рано във Франция за следствие на трафик на хора, излетя в понеделник за Индия с 276 индийци на борда , оповестиха управляващите, представени от АП.

Други 25 души са поискали леговище във Франция. Те са били трансферирани в специфична зона на парижкото летище " Шарл де Гол " за търсещи леговище.

Сред тях са 21-месечно дете и няколко непридружени от настойници малолетни лица.

Припомняме, че над 300 пасажери пътуваха към Никарагуа. Те бяха блокирани в провинциално френско летище в продължение на четири дни по отношение на следствието на управляващите.
 Франция задържа за трафик на хора аероплан с над 300 индийци
Франция задържа за трафик на хора аероплан с над 300 индийци

Арестувани са двама души

Двама пасажери в началото бяха арестувани като част от следствие за трафик на хора, само че бяха освободени в понеделник, откакто се явиха пред арбитър,  съобщи прокуратурата в Париж.

Съдията ги уточни като " помагащи очевидци " по делото , специфичен статут съгласно френското законодателство, който дава време за в допълнение следствие и може да докара до възможни обвинявания или до преустановяване на делото.

Източник, непосредствен до следствието, съобщи по-рано, че някои от индийските пасажери, евентуално служащи в Обединените арабски емирства, в действителност може да са желали да отидат от Никарагуа в Съединените щати или Канада.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР