Само за едно денонощие гръцката полиция арестува 12 българи за

...
Само за едно денонощие гръцката полиция арестува 12 българи за
Коментари Харесай

Само за едно денонощиe гръцката полиция арестува 12 българи за различни престъпления

Само за едно денонощие гръцката полиция арестува 12 българи за разнообразни закононарушения. Петима българи бяха арестувани в град Комотини за трафик на мигранти, а седем са в прокуратурата на Серес за незаконен импорт на цигари.

Два рейса без пасажери и мигранти скрити в багажното - това откри инспекцията на полицията в град Комотини. Вероятно полицията е имала информация, че се ускорява трафикът през сухопътната граница и извърши всеобщи инспекции на пътуващите рейсове в посока от Александруполис към Солун.

В багажното поделение на двата рейса, карани от българи, откриха скрити общо 31 незаконни имигранти, които дадоха паказания, че са влезнали от Турция. Българските рейсове ги натоварили още щом минали границата. Шофьорът на единия рейс отказал да спре за инспекция, оповестяват от полицията, направил опит да изостави транспортното средство и се блъснал в мантинелата. Няма потърпевши. Пред двата рейса се е движила българска лека кола, като задачата на водача е била да предизвести водачите на рейсовете за полицейска инспекция. Задържаните петима трафиканти са в прокуратурата на област Родопи. Двата рейса и лекия автомобил са иззети.

На Промахон през днешния ден задържаха 7 българи за незаконен импорт на огромно количество цигари.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР