Само за една година колоритната актриса и певица Милица Гладнишка

...
Само за една година колоритната актриса и певица Милица Гладнишка
Коментари Харесай

Милица Гладнишка драстично се втали с месо и зеленчуци

Само за една година колоритната актриса и певица Милица Гладнишка фрапантно се втали, а почитателите й се чудят по какъв начин е съумяла да смъкна над 10 кила от мощната си външност. 43-годишната звезда на хитовия сериал „ Етажна благосъстоятелност ” не гладува, само че съблюдава стоманен хранителен режим, увериха се персонално фотографите на „ Уикенд ”. Диетата й включва единствено месо и зеленчуци.

Тези дни папараци видяха Милица да бута пазарска количка в супермаркет в мол „ София ”. Гладнишка бе издокарана в късо алено кожено яке и черна тясна пола, в каквато единствено преди година бе немислимо да се побере. Краката й пък бяха обути в ниски, само че комфортни тъмночервени кецове. В бързината Милица бе пропуснала да се среше, а дългата й коса бе вързана на рошава опашка.

Пеещата актриса първо се отби на щанда със свежи плодове и зеленчуци. Привлечена от промоция, тя огледа зелените салати и си избра две – по една за нея и приятеля й Иван. 33-годишният младок е с цели 11 лета по-млад от нея. Милица постави в количката три зелени и една алена чушка, краставица и една глава лук. Гладнишка прегледа витрината с салами и извади парче хамбургски колбас, тарелка със свински котлети и една със свински бут. После се отби на рибния щанд и заръча на дамата зад щанда да й подаде две филета от сьомга. На път за касите Милица мина пренос около щанда с макаронени произведения, само че решително подмина калоричните произведения.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР