Само си представете какво щеше да е днес, ако миналата

...
Само си представете какво щеше да е днес, ако миналата
Коментари Харесай

Ако Бойко не беше поискал главата на Гешев, днес щяхме да погребваме Борисов

Само си представете какво щеше да е през днешния ден, в случай че предходната седмица в един прекрасен ден Мария Габриел не беше поискала отстраняването на Иван Гешев!?
Днес щяхме да погребваме мита „ Бойко Борисов “! А след 40 дни да носим жито и на партията му ГЕРБ. Защото щяха да са елементарни политически трупове.
Вместо това през днешния ден Борисов още веднъж върви навирен в Парламента и не опасява от Иван Гешев. Защото пък ги надигра. Защото през днешния ден не за него, а за Киро, Гнома и Бойкикиев „ Гешев е наслада “.
Спомняте ли си защо сигнализираха ведомствените медии на прокуратурата след гърмежа пред колата на основния прокурор? Не в деня на атентата, а 48 часа по-късно, когато се появиха първите подозрения в „ покушението “? Медиините бухалки на Гешев заплашиха всички с: „ Ще видите какво ще каже като се върне от Щатите “!
Тогава я нямаше Габриел! Кои политически смърфове тогава плашеше основния Гарамер през лицата си назаем?
Днес е ясно кого са заплашвали! С и без онази конференция на Мария Габриел, някой от „ Дондуков “ към този момент беше заредил пушката на Гешев. И след прибирането си от Щатите, той щеше да я изпразни в Бойко Борисов и ГЕРБ.
Пак запитвам, представяте ли си какво щеше да е през днешния ден, в случай че Габриел не беше повдигнала тематиката „ Гешев “. Какво чакаше Борисов, в случай че завърналият се ядосан основен прокурор след разкъсването на оставката, го разцепеше с мислите си за Барселона, Сарафов и така нататък? Борисов трябваше да влезе в пояснителен режим, трябваше да изяснява, че не е поръчвал да му хвръкне Каскета с 3 кила тротил! Което щеше да е края му! И на пратията му. Защото видяхте ли какъв отстрел направи някогашният полицай Иван? Вкара милиционерски ерес през изпусната имитация за Десислава Атанасова в управлението на партията, вкара през бухалките си разединение измежду редовите почитатели на ГЕРБ.
Докато единствено с едно гросмайсторско пренасяне на царицата (Габриел), Борисов избави и себе си като цар, и цялата си войска гербери, която напълно скоро ще е по този начин монолитна, както и преди седмица.
И още нещо знаково от отминалата първа борба, което мнозина изпуснаха. Помните ли театралния монолог на Гешев? Каза си наизустените реплики, суфлираха му да добави забравените и до такава степен. Не разреши никакви въпроси, нищо! Стана и излезе. Когато не смееш да отговаряш, значи си виновен! А Борисов е всеки ден пред камерите и микрофоните. Днес отново! Докато и последната мисирка си зададе въпроса, издиктуван й от някой Прокопи в слушалките. Защото очевидно няма какво да крие.
Всъщност има и това което Борисов крие, в действителност опасява Гешев…
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР