Само седмица след обявяването на европейската Суперлига, последвалото недоволство и

...
Само седмица след обявяването на европейската Суперлига, последвалото недоволство и
Коментари Харесай

С привкус на Суперлига: Време е за първия етап от битката между "Реал" Мадрид и Челси"

Само седмица след оповестяването на европейската Суперлига, последвалото неодобрение и крахът на плана, Шампионската лига навлиза в решителната си фаза. В първия полуфинал довечера ще забележим два от клубовете, които посредством включването си в новия шампионат бяха застрашени от УЕФА със съществени последствия и даже изключване от борбата за трофея.

" Реал " Мадрид е хазаин на " Челси ", а лондонският клуб бе измежду първите, решили да се откажат от Суперлигата. Ръководството на " Реал " в лицето на президента Флорентино Перес, който ще дърпа конците и в новия план, е безапелационен, че е нужна смяна в европейските шампионати.
Снимка: Reuters
" Това е полуфинал, ще ни бъде мъчно. Не мисля, че " Челси " ще се затвори. Те са тим, който доста ловко нападна и се пази. Правят го доста добре. Трябва да сме съсредоточени. Трябва да покажем най-хубавото си лице, с цел да победим " Челси ", сподели треньорът на " Реал " Зинедин Зидан преди дуела.

Германският му сътрудник Томас Тухел съобщи, че " предизвикването е огромно ": " Не би могло да бъде по-трудно за нас, това е най-опитният тим в конкуренцията и ще играе с цялостна убеденост. Намират се в добра серия, само че ние можем да сме нападателни. Ще се борим и ще забележим какво ще стане. Точно за това си мечтаеш, до момента в който си малко момче - да играеш против " Реал " Мадрид ".
Снимка: Reuters
Реваншът е след седмица, а финалът в Шампионската лига - на 29 май в Истанбул.

***

Информация за коефициенти за това и други спортни събития можете да намерите на
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР