Само преди няма и два месеца Театър 199 поставиха ново

...
Само преди няма и два месеца Театър 199 поставиха ново
Коментари Харесай

Когато Владо Карамазов ни учи на “Чест

Само преди няма и два месеца Театър 199 сложиха ново зрелище, а ето, че в този момент още веднъж им следва премиера. Този път тя задава един доста главен въпрос, а точно: Какво се случва, когато споделените полезности и отговорности в един изцяло съразмерен брак ненадейно избледнеят?
 “Хленч ”, Стивън Бъркоф, Живко Желязков, Дария Димитрова и новата премиера на Сцена Дерида
Когато страховете ни държат будни

“Хленч ” демонстрира нескрито страха и терзанията ни

На него ще се опитаме да си отговорим посредством историята на основните герои в представлението " Чест " - Онър и Джордж. Те са женени от 32 години. И двамата са приети писатели, въпреки поезията в живота на Онър да е отстъпила място на отдадеността ѝ на брачна половинка и ролята ѝ на майка. Но когато се появява опцията един живот да се обнови, за сметка на щастието и сигурността на другите в фамилията, като че ли целият свят се прекатурва.

Пиесата " Чест " дава обещание да притегли феновете както по едно и също време с заостреност и великолепие, по този начин и с комизъм. Чрез историята в нея ще проследим тестванията, през които човек минава, с цел да открие най-дълбокото значение на думата любов.
 Снимка 604988

Освен тази тематика, режисьорът Ивайло Христов споделя, че в представлението са наранени и други. " Но може би това, което най-силно ме вълнува е по какъв начин човек се оправя с раздялата, със загубата. Всяка една загуба оставя щемпел върху индивида. Как му се отразява, по какъв начин се трансформира животът му нататък, по какъв начин се трансформира характерът му. Всички герои в " Чест " претърпяват сериозна загуба. При някои това работи оздравяващо, при други - разрушително ", споделя още той.
 Снимка 604989

Представлението в действителност се слага за първи път на българска сцена, а негов създател е Джоана Мъри-Смит, една от най-популярните дами драматурзи на Австралия. И в случай че това не ни убеждава задоволително, с цел да го гледаме, то в този момент е моментът да споменем актьорския състав. Част от него са Владимир Карамазов, Кристина Янева, Елена Хрант и Каталин Старейшинска.
 Снимка 604990

 “Представление и половина ”, Стоян Радев и новата премиера в Сатиричен спектакъл “Алеко Константинов ”
Когато 14 актриси са мъчително откровени

Подготвили са ни “Представление и половина ”

Премиерата на " Чест " е на 4 февруари от 19:30 ч. в Театър 199 " Валентин Стойчев ", а цялата информация за представлението е.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР