Само преди няколко дни Дакота Джонсън сподели в свое интервю,

...
Само преди няколко дни Дакота Джонсън сподели в свое интервю,
Коментари Харесай

Тайната, която Дакота Джонсън пази от години

Само преди няколко дни Дакота Джонсън показа в свое изявление, че се усеща извънредно горда мащеха на децата на колегата си Крис Мартин. Припомняме, че той има 17-годишен син на име Моузес и 19-годишна щерка, кръстена Епъл, от някогашната си брачна половинка -. Още по-интересното в тяхната фамилна обстановка е, че и двете актриси в действителност освен се харесват и схващат между тях, само че и са същински приятелки. И са го доказвали нееднократно като даже са били засичани да излизат единствено двете дружно.
 Дакота Джонсън за децата на Крис Мартин и Гуинет Полтроу
Каква мащеха е Дакота Джонсън

Истинска фамилна идилия

Връзката на  и  всъщност стартира още през 2017 година Тогава те са видяни на сантиментална среща в суши ресторант в Лос Анджелис, а съгласно източници на People двамата към този момент са се чувствали привързани един към различен.

След това двойката е излизала на още няколко срещи в Лос Анджелис, като на една от тях са били засечени да се разхождат ръка за ръка на плажа в Малибу. Година по-късно, по време на представянето на есенната сбирка на Stella McCartney, 34-годишната актриса и 47-годишният вокалист на Coldplay се появяват за първи път на обществено събитие дружно като двойка.

През 2021 година те вършат нова огромна крачка във връзката си и се местят в общия си дом в Малибу. Откакто са дружно обаче  и  държат да пазят връзките си надалеч от медийното внимание. Въпреки това, ползата към връзката им не стихва и през годините до момента постоянно се е спекулирало, че двамата в действителност са скрито сгодени.

През декември 2020 година актрисата е била видяна да носи огромен изумруден пръстен на лявата си ръка, само че тогава както тя, по този начин и музикантът са отказали да разясняват. Източник на People обаче е удостоверил, че пръстенът фактически е годежен.

Следващите пъти, когато  е била забелязана на обществено място с пръстена на ръката, са 34-ият ѝ рожден ден, който е отпразнувала с половинката си в Лос Анджелис през октомври, както и събитието на Hope for Depression Research Foundation месец по-късно - през ноември предходната година. По време на гостуването си в предаването Saturday Night Live през януари тази година обаче е направило усещане, че е била без пръстена.

Според последната информация, с която разполагат People от собствен източник,  действително са се сгодили преди години, само че не са бързали да се женят.
 Дакота Джонсън и Сидни Суийни от
Двойна доза съблазън с Дакота Джонсън и Сидни Суийни

Актрисите на премиерата на " Мадам Уеб "

Е, очевидно двойката въпреки всичко съумява добре да опази персоналния си живот в загадка, в това число и новината за годежа си. Дали той обаче в действителност е реалност, можем да бъдем изцяло сигурни само, в случай че или когато самите те я потвърдят.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР