Само преди няколко дни Алек Болдуин ни зарадва с новината,

...
Само преди няколко дни Алек Болдуин ни зарадва с новината,
Коментари Харесай

Защо Алек Болдуин няма да бъде бащата на Батман

Само преди няколко дни Алек Болдуин ни зарадва с новината, че ще взе участие в един от новите филми за Жокера с Хоакин Финикс в основната роля.

 Кой ще играе бащата на Батман
Кой ще играе бащата на Батман

В новия филм за Жокера

60-годишният артист трябваше да влезе в ролята на Томас Уейн , който е татко на Брус Уейн , а него пък познаваме като Батман . Лично на нас това ни се струваше много положително попълнение към кино лентата, само че Алек Болдуин се отхвърли от ролята.

В изявление за USA Today Болдуин споделя, че няма да взе участие във кино лентата, а като причина акцентира натоварения си график.

 Ще забележим ли Робърт де Ниро в новия филм за Жокера
Ще забележим ли Робърт де Ниро в новия филм за Жокера

В тандем с Хоакин Финикс

" Сигурен съм, че има най-малко 25 души, които могат да влязат в ролята ", споделя артиста. Не сме сигурни, кои са тези души, само че отводът му го лишава от опцията да се появи на екран с имена като Хоакин Финикс , Робърт де Ниро и Зази Бийтс , която направи положително усещане в " Дедпул 2 ".

Според The Hollywood Reporter, обликът на Томас Уейн ще прилича доста на този на Доналд Тръпм през 80-те години, което пък може също да е причина за отдръпването на Болдуин. Преди година пък той се превъплъти точно в президента на Съединени американски щати в едно от вечерните шоута - " Saturday Night Live ".



А ние като фенове на филмите по комикси чакаме да забележим кой ще бъде бащата на Батман.

 Хоакин Финикс ще бъде Жокера
Кой артист ще изиграе Жокера

Филм споделя историята на злодея

В момента Алек Болдуин взе участие в фотосите на биографичната драма Lamborghini , която ще ни разкрие живота на Феручо Ламборгини . Неговата роля ще бъде тази на Енцо Ферари .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР