Само преди месец Меган Маркъл и принц Хари отпразнуваха първия

...
Само преди месец Меган Маркъл и принц Хари отпразнуваха първия
Коментари Харесай

Арчи вече говори - slava.bg

Само преди месец Меган Маркъл и принц Хари отпразнуваха първия рожден ден на сина им Арчи, а в този момент имат и още един мотив за наслада. Според „ Us Weekly “, момченцето към този момент приказва. Източник споделя пред изданието, че Арчи може да споделя единствено избрани думи, само че сигурно има мощен глас. „ Той споделя думи като мама, дада, книга и куче “, споделя непосредствен до двойката и прибавя, че Арчи обича да си играе и на гоненица.

Източникът споделя, че херцозите на Съсекс се пробват да прекарват колкото се може повече време с Арчи и не одобряват родителството като нещо наложително. След като момчето се измори и си легне, Хари и Меган гледат филми, играят бордови игри или готвят. Семейството напусна Англия в края на март и се реалокира да живее в Лос Анджелис, където прекара и обществената изолираност.

В началото на май различен източник сподели пред Elle, че Арчи към този момент се изправя самичък и се пробва да върви. Приятел на двойката пък споделя, че сега Хари и Меган се усещат доста добре и са щастливи, че са напуснали двореца и са отстъпили от кралските си отговорности. Двамата обаче не престават с благотворителните си начинания и даже сътвориха своя организация „ Archewell “. Освен това те намерено поддържат митингите в Съединени американски щати, които бяха подбудени от убийството на Джордж Флойд.

По-рано през седмицата Меган изненада зрелостниците в някогашната си гимназия и съобщи, че е горда с всеки един от тях. „ Сега имате късмет да бъдете част от революцията “, сподели тя. Херцогинята насърчи момчетата и девойките да употребяват гласа си и правото си на избор, с цел да трансформират нещата освен в Съединени американски щати, само че и в целия свят.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР