Само преди дни се състоя едно от най-големите лайфстайл събития

...
Само преди дни се състоя едно от най-големите лайфстайл събития
Коментари Харесай

Цеца Величкович вдигна пищна сватба на сина си

Само преди дни се състоя едно от най-големите начин на живот събития на Балканите. Става въпрос за сватбата на Велко Ражнятович, синът на на известната сръбска певица Цеца Величкович. Вижте в канала  " VIP Box "  във vbox7:

Събитието е било повече от охолно и блестящо, повече от шумно и огромно. Църковният брак е подписан в най-големия православен храм на Балканите - " Св. Сава ". 

Младоженците дойдоха за щастливото събитие със безценен автомобил, който в миналото принадлежал на друга известна сръбска певица - Драгана Миркович.
 
Булката е Богдана Родич, чиято специалност е продавач на месо. Всъщност фамилията на Богдана има няколко месарници в сръбската столица. Велко пък е боксьор.

Красавицата е сменила няколко сватбени рокли, като даже се твърди, че една от тях е била на свекърва ѝ, на Цеца. Именно в нея Цеца се омъжила за Желко Ражнятович.

Младото семейство към този момент чака първия си правоприемник, като новината за бременността се появи още през октомври.

" Щастлива съм, това е страхотна вест за фамилията ни. Чакам с неспокойствие. В началото, когато Велко ми сподели, не можах да допускам. Емоциите бяха неудържими. Не мога да опиша чувството с думи ", написа Цеца в Instagram.
 
И говорейки за помпозност, ето я и сватбената торта на събитието.

Гостите на сватбата са били над 500. Младоженецът пък е бил с емблематичния ланец на Аркан.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР