Само преди дни от Spotify обявиха, че ще представят седмични

...
Само преди дни от Spotify обявиха, че ще представят седмични
Коментари Харесай

Spotify пуска седмични чартове! Какво слушахме в България най-много тази седмица?

Само преди дни от Spotify оповестиха, че ще показват седмични чартове в Twitter. Те ще са за най-стриймвани албуми в Съединени американски щати, най-стриймнани песни в Съединени американски щати, както и световни версии на двете ранглисти. Това те ще афишират в twitter профила си, като класацията ще бъде оповестена всеки понеделник. Всеки петък пък ще бъдат обявявани топ 10 на дебютиращи албуми и песни. 

Както излиза наяве, класациите няма да са на локално равнище, което несъмнено, не пречи да надникнем в класацията Тор 50 за България и да забележим какво най-вече се слуша в нея. Представяме ви единствено първите най-популярни песни, а в този линк може да откриете всички.

Виж още: По стъпките на родителите си: Дъщерята на Бионсе е единствено на 8, само че към този момент гради кариера!

Franchise 

Тракът на Травис Скот се появи на 24 септември, само че бързо стана обичан и у нас. Трендът е в действителност международен, тъй като единствено за дни оглави и Hot 100 на Билборд. Нещо повече - парчето дебютира на първото място!

WAP

Това сигурно е шлагерът на края на лятото и началото на есента, защото песента от дълго време е в класацията и си се слуша устойчиво и у нас. Но и Cardi B се постара за това. Още при стартирането на песента и клипа към нея избухна скандал, обвързван с появяването на Кайли Дженър, която беше упрекната, че си " присвоява " културата на чернокожите. 

Виж още: Три за благополучие: Ицо Хазарта в очакване на трето детенце, жена му - в напреднала бременност!

Lemonade 

Още един трак, който в действителност е от дълго време в чарта на Spotify за българия. А тийзър за песента пък чухме още през юни, когато Таз Тейлър я пусна за мъничко по време на лайв в Instagram. 

Виж още: Да изиграеш принцеса Даяна: Кристен Стюард за невероятните компликации, с които се среща

For The Night

Pop Smoke пусна парчето на 3 октомври, а ето, че към този момент е топ по целия свят. А и няма по какъв начин да е другояче - акустична китара, леки етно претекстове и доста autoune. Това от дълго време се е потвърдило като формула за триумф. 

Виж още: Изненада: Били Айлиш разгласи онлайн шоу! То обаче няма да е гратис и по никакъв начин на ниска цена...

POPSTAR

Тоталният шлагер това лято. DJ Khaled и Drake я пускат през юли и оттогава няма никакво желание да си върви от класациите. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР