Само преди дни, на 15 ноември, Оливия Уайлд беше забелязана

...
Само преди дни, на 15 ноември, Оливия Уайлд беше забелязана
Коментари Харесай

Наистина ли са разделени Оливия Уайлд и Хари Стайлс

Само преди дни, на 15 ноември, Оливия Уайлд беше видяна дружно с двете си деца да пее и танцува на концерт на Хари Стайлс в Лос Анджелис. Предвид това, изненадващо се появиха изказвания, че двойката краткотрайно се е разделила.
 Оливия Уайлд, Academy Museum Gala 2022 и транспарантната рокля на актрисата, за която всички приказват
Прозрачната рокля на Оливия Уайлд, за която всички приказват

Поредната дръзка и предизвикателна визия на актрисата

Слуховете за връзка сред Оливия Уайлд и Хари Стайлс се появиха още през януари 2021 година, когато бяха снимани да се държат за ръце по време на сватбата на техен другар. И до напълно скоро изглеждаше, че връзките им вървят сносно.

Миналият месец актрисата беше видяна измежду навалица от почитатели да приветства гаджето си на концерта му Harryween, също провел се в Лос Анджелис. В края на септември пък двамата бяха снимани да се целуват до момента в който се разхождат из Ню Йорк.

Връзката на Оливия Уайлд и Хари Стайлс изглеждаше в действителност постоянна и поради обстоятелството, че двамата трябваше дружно да преживеят драмата към излизането на общия им филм " Не се тревожи, скъпа ". Доскоро непрестанно се говореше, че сред режисьорката Оливия Уайлд и актрисата Флорънс Пю има недоразумение.
 Оливия Уайлд и Хари Стайлс с екипа на

Оливия Уайлд и Хари Стайлс с екипа на " Не се тревожи, скъпа "

" Общественият напън върху тях беше сложен. Те са имали възходи и падения през цялата връзка ", разкрива другар на двойката пред People. Екипът на кино лентата пък все избягваше да приказва за клюките.

Също толкоз потайни към връзката си постоянно са били и Оливия Уайлд, и Хари Стайлс. Музикантът постоянно е желал да пази персоналния си живот в загадка, а актрисата и режисьор пък все по този начин и не е разкривала детайлности за романса им. За близо двете години, през които са били дружно, те даже публично по този начин и не го удостоверяват.

Едва ли обаче можем и да чакаме Оливия Уайлд и Хари Стайлс да създадат това в бъдеще поради изказванията, че са краткотрайно разграничени. Това удостоверяват няколко източника на People.

Като причина за това " приятелско решение " те показват другите цели, които разделят двамата. " Той към момента е на турне и в този момент отпътува в чужбина. Тя се концентрира върху децата си и работата си в Лос Анджелис ", изяснява един от източниците.
 Хари Стайлс, Оливия Уайлд и какъв брой съществени са връзките посред им
Важната крачка на Оливия Уайлд

Накъде върви връзката ѝ с Хари Стайлс

По думите му Оливия и Хари може и в този момент да си вземат отмора от връзката си, само че пък са към момента " доста близки другари ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР