Само преди дни Алиша Силвърстоун разбуни духовете с признанието, че

...
Само преди дни Алиша Силвърстоун разбуни духовете с признанието, че
Коментари Харесай

Голото хоби на Алиша Силвърстоун

Само преди дни Алиша Силвърстоун разбуни духовете с признанието, че към момента спи в едно легло с 11-годишния си наследник. Разбира се, актрисата посочи, че за това има положително пояснение. Тя счита, че не прави нещо неправилно, а нещо напълно естествено.
 Алисия Силвърстоун, Беър и за какво към момента спи с 11-годишния си наследник
Защо Алисия Силвърстоун към момента спи със сина си

Актрисата дава уточнения

И колкото и необичайно да се коства на мнозина решението й, то в действителност е съобразено с натуралистичния метод на живот, който е приела да води тя. Именно с него е обвързвано и заниманието, на което очевидно към момента може да се любува. И то до момента в който е гола.

Съвсем неотдавна актрисата от комедията " Баровки " показа видео в Instagram профила си, което е част от гостуването ѝ в американско телевизионно предаване от 2003 година По време на диалога с водещия, Алиша признава, че ѝ харесва да градинарства гола.

" По-лесно е, и когато е горещо, можеш да скачаш на батут - занимателно е да скачаш, до момента в който си гол, занимателно е и да скочиш гол в басейна, прелестно е. "

А че съвсем 10 години по-късно тя все счита за забавно предизвикателното си естествено занимание, излиза наяве от описанието, което актрисата е написала към фрагментите.

" Не съм го правила от години, само че не звучи като неприятна концепция! Може би дребната Алиша е целяла нещо? Вероятно би трябвало да го опитам този уикенд. "

Алиша несъмнено подсказва, че е секси уверена градинарка. Но и освен това. А очевидно въобще и не се тормози от ексцентричното си занятие.
 Комедията от 90-те
Комедията от 90-те " Баровки " ще получи нова версия

Кой ще размени Алиша Силвърстоун

" Горд гол градинар " и " без позор " е добавила тя като хаштагове към поста си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР