Шофьорите са призовани да извършат една проста проверка на гумите

...
Шофьорите са призовани да извършат една проста проверка на гумите
Коментари Харесай

Шофьорите са призовани да извършат проста проверка, която може да помогне за избягване на глоба от 10 000 британски лири и 12 точки

Шофьорите са призовани да извършат една елементарна инспекция на гумите - или рискуват да бъдат оплескани с санкция от £10 000 и 12 точки в книжката ви.

‌Законът за придвижване по пътищата не разрешава водачите да имат неправилна дълбочина на протектора на гумата. Тя би трябвало да бъде минимум 1,6 mm към централните три четвърти от ширината на гумата и цялата външна обиколка. Дълбочината на протектора работи като каналите на гумата, като подсигурява, че колата ви може да се захване вярно с пътя когато и да е.

‌Сега специалистите подсетиха на водачите за остарял трик, включващ монета от 20 пенса, която може ви защищити от доста неприятности.

За да извършите това, просто поставете монета от 20 пенса в жлебовете на гумата. Не би трябвало да можете да видите гравираните думи „ двадесет пенса “. Това ще подсигурява, че дълбочината на грайфера на всичките четири гуми и всички аварийни гуми е на вярната законова граница от най-малко 1,6 mm.

Въпреки това, в случай че надписът се вижда, тогава гум...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР