Само областният управител на Перник остава на поста си, след

...
Само областният управител на Перник остава на поста си, след
Коментари Харесай

Единственият без оставка: Кой областен управител не се отказа от поста си?

Само регионалният шеф на Перник остава на поста си, откакто управниците на останалите 27 области в страната подадоха оставки.

„ Оставката не е решение в сериозни моменти “, споделя регионалният шеф на Перник - Людмил Веселинов за решението си единствен да остане на поста.

Мотивите им са, че политиката на новата власт е друга от тази на служебната

„ В Перник има една приказка, че човек, когато работи в мината, той не би трябвало да я напуща преди да е пристигнала втората промяна. Работата на регионалния шеф е да е покрай хората. За мен едно дезертьорство не е положително държание, никога не би трябвало да попречване на новия кабинет, въпрос на предпочитание и отговорност “, сподели Веселинов.

Предишния път, когато Кирил Петков стана министър председател, уволни сътрудниците по факса. Много забавен феномен, сподели той

Премиерът през днешния ден им постави  задача - да вземат незабавни ограничения за предварителна защита против възможни наводнения.

Мотивът за напускането на регионалния шеф на Пазарджик е политически разлики.

„ Истината е, че  методът, по който беше заченато това държавно управление и както се зароди тази шуробаджанашка коалиция отврати освен нас, а и доста хора и това, което направихме ние е най-нормалното политическо деяние “, сподели Трендафил Величков.

Очаква се още през днешния ден те да ревизират невралгичните точки

Величков изясни, че както той по този начин и всичките му сътрудници, ще изпълнят днешната заповед на кабинета.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР